Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Neata ! Eu doua imi iau.Una pt.cand ma opereaza ,care sigur se va murdari si alta pentru cele 3-4 zile cat stau acolo.Si un halat.Luna asta imi fac toate cumparaturile pt.spital.

Alina 33+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Neatza tuturor!

Eu am avut o noapte cu emotii - mai exact m-am furisat la fiica-mea in pat si am dormit cu ea - ptr ca in dormitorul nostru e un soricel!!! Mor de frica, ma gandesc cu groaza ca a umblat peste tot, ca poate nu e singur... Ma bazez pe sotul meu ca va rezolva azi problema...Aveti vreo pisica de imprumut????

Menics - nu ajung doua camasi de noapte...Una o faci praf cand nasti - asta daca nasti la stat, ca acolo nu-ti da nimeni nimic de schimb. Iti trebuie vreo 3-4, se pateaza oricum si nu le poti purta.

Maine merg sa-mi fac analizele, dupa-masa merg si la control. Ar fi trebuit sa iau calciu saptamana asta, dar mi-e frica, spunea medicul ca s-ar putea sa-mi provoace contractii. Pai atunci de ce sa-l iau? Chiar ma tem. A luat vreuna dintre voi?

Va pup.

mamica de Mara - 3 ani si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Neataaaa!!! Tocmai am inregistrat a doua noapte nedormita din cauza de inghionteli. Se pare ca pe stanga nu-i place deloc sa stau si ma inghionteste asa ca a trebuit sa stau intepenita pe dreapta toata noaptea.

Angi bun si interesant subiectul abordat. Chiar ma intereseaza.

Camasuta de noapte o sa primesc de la maternitate, dar macar vreo 2 tot imi iau la mine si eu. Mai bine sa le am in plus decat sa nu le am.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 25+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

la noi nu exista spital care sa nu-ti dea camasa din aia de-a lor...si imi iau si eu...neaparat frumoasa ..de fapt pijama , nu stau in spital cu camasa...eu oricum planuiesc sa stau 1 zi nu mai mult pt ac o sa nasc normal..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

te opereaza imbracata???

<hr noshade size="1" />
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Neatza!

Si eu am dormit cu intreruperi cum ma trezeam eu se trezea si bobutulSi toata noaptea mi-a fost foame dar nu m-am dus sa mananc si acum imi vine sa vomit.

Dannah eu am luat calciu, prima pastila mi-a provocat contractii si dr. mi-a spus sa iau un no-spa si dupa o jumatate de ora calciu.Si a mers nu am mai avut nimic.

Si eu trebuie sa imi iau camasute pentru spital,la mine in oras nu se gasesc sigur asa ca trebuie sa astept sa merg la Bucuresti.Voiam sa va intreb voi de unde v-ati luat, din ce magazine ca sa nu stau atunci cand merg sa caut ca bezmetica.Intreb ca s-ar putea sa trebuiasca sa merg saptamana asta si as vrea sa imi cumpar deja.

29+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

aha.. deci sa mai iau niste camasi.. de fapt voi intreba dra, sora-mea imi spunea ca ei i-au dat pt operatie... ma rog vedem..
altceva, fetelor am intels ca la farmacii exista niste tampoane speciale mai groase si cu fibre naturale...stiti ceva? sau sa-mi fac eu tampoane.. parca spunea cineva ca-si face de acasa.. este valabill si la cezariana??

pfuai cate am de calcat... nu stiu unde le voi baga pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Am cautat pe net daca nu exista niste absorbante speciale pentru dupa nastere - ca nu mai am chef sa-mi confectionez din acelea cu vata si tifon, sunt groaznic de neplacute si niciodata nu aveam suficiente - si le-am gasit pe astea: https://comenzi.farmaciatei.ro/product_info.php?products_id=10026408

Vreo 3 pachete ar trebui sa ajunga.
Sunt de la firma Natracare si cred ca se gasesc in farmacii.
Mai caut.

mamica de Mara - 3 ani si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Cand nasti normal iti trebuie clar mai mult de o camasa
pt da... nasti cu o camasa pe tine... ce se face varza.
eu la pprima nastere nu am avut decat una asa ca asistentele dupa ce au dat din colt in colt iar eu spaga aferenta mi-au adus una cu imprumut din spital. E naspa ca in momentele alea numai sa te milogesti de ele nu iti vine
apoi te poti pata f usor pt ca nu stiu cum e in alte tari dar la noi nu se recomanda tampoane la nasterea naturala pt ca nu lasa sa respire rana si se poate infecta locul. Asa ca vata aia... trebuie sa ai ceva la tine si nici asa patata nu poti sa stai...
Nu se recomanda in maternitatile de stat de la noi pijama pt ca oricand poti avea probleme si sa se poata interveni mai repede. de asemeni cand te spala... e mult mai practic cei drept.
Nu stiu cum e la cezariana ca eu am nascut normal si pana se curata tot ce trebuie pe acolo tot dureaza... eu una nu m-am gandit ca dureaza asa mult desi imi spusese cineva sa-mi i-au vreo 2 pachete de vata eu am zis ca unu e suficient ca eu nici CM nu am cine stie ce...
am gresit. a trebuit sa-l trimit pe sot sa-mi mai cumpere un pachet.

& +34

Mergi la inceput

la noi iti dau in spital tampoane speciale pty dupa nastere,,,se gasesc si in farmacie...de curatat nu te curata nimeni dupa o nastere normala...te duci la dus , cu asistenta dupa tine daca esti ametita putin..te ajuta daca vrei..daca nu iti faci dus normal...daca te referi la curatatul cu solutia aia cu betadina, la noi se pune pe wc ca un mic bazin si te asezi acolo si stai cateva minute ...
de patat eu nu m-am patat deloc..si la 1 ora dupa nastere mi-am facut singura dus..ah si nu mai stiu cine zicea ca la voi va dau nu stiu ce punga de ghata sa o pui pe burta..doamne fereste la noi nu exista asa ceva...chiar se recomnada sa bei ceva caldut ca sa se elimine mai usor lohiile ..plus ca dupa nastere la noi iti aduc ceai de anason si mancare ...si asta intr-un spital normal ..mult mai ieftin decat la voi...la noi nu exista sa dai bani la medic sau asistente sau moase, domne fereste cred ac se uita la tine ca la nebuni..la sf platesti nasterea si cazarea, depinde cat si stat si gata bye bye acasa..:)

<hr noshade size="1" />
si 24+ cu

Mergi la inceput