Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Mena nu am semnat cu Medicover,nu am timp sa ma duc sa ma vad cu ei.Cand ma duc la control o sa fac si asta,probabil peste vreo 2 saptamani.As vrea sa stiu si eu cum e cu rezerva,suntem 2,sunt doar eu si tot asa.

In rezerva esti singurica. Nu stiu daca le-ai vazut dar sunt tare frumoase. Eu am fixurile mele cu baile, sa fie spatioase si curate si, evident, imi indeplinesc dorintele baile din rezerve.
Mai e si un fotoliu in camera, visiniu pe care iti poti tine sotul linistita(nu stiu daca e extensibil),tv,dulapior,frigider (daca vrei sa iti aduci ceva de papa de acasa). Camasile de noapte am vazut ca sunt toate roz . Atmosfera este calda si primitoare si nu a fost asa ca sunt eu angajata si ca au incercat sa fie dragute pentru ca multe dintre asistente/moase/dr nici nu ma stiau pt ca am lucrat in alte clinici. Pe data de 9 incepe cursul prenatal . O sa fac obraznicia sa ma duc. O sa iti mai dau detalii atunci. Inteleg ca vrei sa nasti natural, fara epidurala si alte interventii. Ai posibilitatea sa soliciti asta. Iti poti tine bebele cu tine in camera si daca alegi sa nu i se dea formula sau glucoza nu i se da. Cererile sunt respectate. Nu am vazut sala de nastere naturala dar am inteles de la moase ca e tare frumoasa. Abia astept sa le vad pe toate saptamana viitoare.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput