FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 33

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor,

Fumi Doamne ajuta!
BTW: injectia se face dimineata/seara sau la alegere ? Eu trebuie s-o fac lunea viitoare

Sandy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Eu am facut-o de dimineata, daca imi aduc bine aminte....
Pup fetele

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput

Multumesc Tusferi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

Buna dimineata fetele,
Sandy, multumesc si ai grija de tine!
Ruxandrica , bafta si tie!!!! Deci esti la o saptamana dupa mine!!!
eu am facut injectia ieri dupa-amiaza!
toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

fetele unde sunteti?
Amalia, cum a fost la clinica?
Miracol, cand incepi cu analizele?
Iri, Tusferi burticile

Mergi la inceput

Yap Fumi, suntem la o saptamana distanta.

Fetele, mai vin c-o intrebare. Azi din vorba in vorba cu o colega de la cursul de franceza, am ajuns sa discutam si de "chestii" ginecologice. Colega mea era suparata ca de ceva timp nu isi mai gaseste pastilutele necesare : cyclo-progynova (ea lua toata folia, pt insuficienta ovariana), iar aici a incercat sa le inlocuiasca cu ce se gaseste pe piata, insa nu se simte bine deloc.
Mi-am amintit ca la un moment dat ati discutat despre pastilutele in cauza asa ca va intreb pe voi: se gasesc aceste pastilute fara pb in Ro si daca se pot elibera fara reteta?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Ruxandrica stiu ca se gasesc si in Germania,eu am avut in tratament dar numai cu retete mi-lea comandat farmacistu.
O zi buna
PS .ce e cu linistea asta fetelor

Looana 35Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetele eu nu mai pot cu ragaitul de la ce o fi nu stiu
Laoana pe tine si pe grasunucul mic
eu am fost la clinica sa imi mai dea ceva analize medicul mai am o restanta de 250 de euro la laboratorul de analize va pe toate

Fumi Ruxandrica mai avem putin

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Ruxandrica, se gasesc fara probleme, la orice farmacie. Eu nu am avut nevoie de reteta cand am cumparat. Bafta multa! Se apropie clipa si la tine, si la Fumi, la Amalia si Miracol!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor,
Looana inca putin si ajungi la finish.

Wow... deci suntem 3 fete cucuiete gata sa ne aliniem la start: Amalia, Fumi si Je .
Ma intreb... or da astia niste sedative ceva pt perioada post ET (???) nu de alta dar de-a lungul FIV-urilor am deprins niste obiceiuri nesanatoase cf sotului ar fi vorba de "isterie acuta"

Mergi la inceput