FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 33

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Brigit ma bucur foarte mult ca ai scris citeva rindri si sunte-ti bine cu toti,asta e cel mai important ,sanatatea e mai scumpa ca orice ,restul toate trec.Felicitari pt bebei si bine va-ti intors acasa sanatosi impreuna.
Bichi ce frumos povestesti de cele doua minuni,e amuzant ce pot face ei acolo la tine in burtica,sa fie sanatosi amindoi si tu la fel.
Lara draga mea ,ma bucur ca iti place catelul fulgul de nea care e a sotului al meu,de fapt avem fiecare unul ca sa nu ne suparam acesta de la avatar e al meu ,de fapt toti spun ca e umbra mea...unde sunt eu e si el toata ziua ma urmareste sa nu ma piarda din ochii
Pup toate fetele va doresc o seara placuta.

Looana 35Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Brigit, sa fiti toti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor,

Multumesc pt info . Eu nu am NK marite, nici rinite sau alte pb imuno, in schimb la urticarii nu ma intrece nimeni .
Ani de zile am umblat ca dalmatianul din cauza mixturii mentolate, sa nu mai zic regimuri - exact ca la diversificare taiat tot de pe lista si adaugat pe rand cate un aliment nou.
Pfff ce vremuri dar si ce silueta aveam 48 cu tot cu bocanci.

Brigit felicitari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Brigit, ce draguti sunt gemenasii tai! Asa sunt fetitele, mai finutze Si eu sper ca bebicul meu mai mic este fetita, iar celalalt este baiat... Sa stea la cuptoras pana la termen!
Noi am fost ieri la eco. Doctorita zice ca suntem bine. Unul este la zi, 11 sapt si 4 zile si unul este la 11 sapt si 2 zile. Cand mi-a pus sonda pe burtica, unul topaia in burtica, se misca foarte tare, celalalt statea cumintel, doctorita a zis ca doarme, dar a inceput si el sa se foiasca. Nu au stat foarte bine la poze, dar doctorita a zis ca a vazut tot ce ii trebuia si ca sunt ok.
Va pup!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Bichi si Tusferi ce frumos ne povestiti de bebeii vostri. Ma bucur mult ca sunt sanatosi si va doresc sa stea cuminti acolo la culcus bun si cald pana la termen

Looana e normal sa ai emotii si teama doar te pregatesti de cea mai importanta intalnire din viata ta cu minunea vietii tale. Sa de DD sa sa nasti usor si sa ai un pui mare si sanatos si voinicel ca frumos edoar l-am vazut in filmulet

Ruxi apai cred ca 10mg prednison scrie pe tine in cazul asta, ca inseamn ca ia ceva pbl imunologice si inseman ca organismul tau ar putea respinge sarcina. Vb cu cei de la Brno si sigur o sa fie OK cu 10mg. Spune-i si Dr. tale de urticarie si sigur o sa fie OK cu 10mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Fetele mele dragi va multumesc mult pt urari si primirea calduroasa. M-am bucurat tare mult sa va citesc, sa constat ca au aparut noi gravidute -felicitari si sarcina usoara si la termen. Gashka veche de gravidute cred ca incepe sa se gandeasca la marea intalnire, abia astept sa citesc vestile bune.

Lara, sis, cu mare drag te ajut cu orice info, te astept cu vestea cea mare, ar fi un motiv de mare bucurie.
Sa nu va suparati pemine ca nu va nominalizez pe fiecare in parte, asa cum ar trebui, sunt f in urma cu somnul, deocamdata am ajutor doar in weekenduri si primul gand in pauza de alaptat e sa termin cat mai rapid orice activitate si sa dorm. O sa intelegeti voi exact cum vine treaba asta
Va imbratisez pe toate strans fara exceptie!!!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Brigit mamica fericita de gemenasi pereche. Felicitari pt bbi si bine ai revenit printre noi!! Te asteptam cu povesti picante despre bebelusii tai sa stim si noi ce ne asteapta.

Te rog spune-mi dc pot sa te trec pe lista de mamicute si cum vrei tu sa fii trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

brigit ce surpriza placuta!! sa cresteti mari si sanatosi. te asteptam de cate ori iti permite timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ce liniste pe aici.
Amalia unde te-ai bagat? Tu erai cea care tinea subiectul sus pe pagina, sper ca esti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetele cucuietele pe mine ma scos iuby la plimbare ca ma vestejisem de tot ma dor tztzele am tinuto tot intr o ragaiala in pincipiu zici ca sun o gaina beataam inceput si predinson ma lipesc cu atipilde sunt intr o continua veselie si iuby cred ca traiestste si el cu mine ca are cam acceas stare

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput