PAPP-A scazut

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Emilia, trepet si eu ce au mai zis fetele: Stai calma!
DT e un test statistic. Nu conteaza valorile per se, ci combinate + rezultatele la echo.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

emilia cunosc cateva cazuri de DT si TT sa le zic...eronate
atatea ganduri,griji; intr-un final fetele au ales amnio pt. ca te macina, trebuie sa stii
rezultatul ?! la amnio totul a iesit perfect normal

cat de direct pot : nu dau doi bani pe DT & TT, atat timp cat ecografiile sunt ok

ai sa vezi si tu ca asa e
sarcina usoara in continuare

Despre infertilitate si nu numai :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

multumesc fetelor. Eu sper sa nu fie cazul de amnio pt ca la placenta joasa se va trece cu acul prin ea ceea ce creste riscurile :(

13+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

multumesc fetelor. Eu sper sa nu fie cazul de amnio pt ca la placenta joasa se va trece cu acul prin ea ceea ce creste riscurile :(

13+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Banuiesc ca pana acum te-ai lamurit cu dr. tau, insa iti spun si eu ca am avut la DT 1:252, sarcina obtinuta prin FIV, am plecat cu risc mare din cauza varstei mele de atunci (36+), insa proful. de FIV a zis ca din p.v a lui nu este risc si la fel si dr. care mi-a urmarit sarcina. Ptr. linistea mea am facut si TT nu a mai dat nici un risc. Daca si TT indica risc faceam amnio. Placenta jos inserata am avut si eu, lucru care mi-a dat mari batai de cap, sangerand, dar uite ca in scurt timp sarbatorim 3 anisori.
Sarcina linistita pana la final.

Mergi la inceput