Ce facem cu uleiul folosit?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Continui off topic-ul....si la tara la mine intotdeauna curat vasele cu apa fiarta de resturi,apoi le mut intr-un vas cu detergenti.Orice rest ajunge la porci(inclusiv cojile de fructe samburii si cotoarele legumelor).Si in oras strang orice rest(inclusiv uleiul folosit)in galetuse de la masline ,in frigider ,iar in week-end acestea ajung la porci.
Alt off topic......de uleiul de porumb ce parere aveti?Am cumparat si nu vad diferenta de gust fata cel de floarea soarelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Oana, da, daca reincalzesti uleiul folosit care o data s-a racit, obtii ceva produs toxic sau ma rog, nesanatos. De-asta nu e bine sa refolosim uleiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Oana, da, daca reincalzesti uleiul folosit care o data s-a racit, obtii ceva produs toxic sau ma rog, nesanatos. De-asta nu e bine sa refolosim uleiul.

lavi asta stiu:) intrebam daca si atunci cand faci gogosi nu e cam acelasi lucru?daca uleiul ala arde acolo mai mult timp...?

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da, asa e, la tara prima oara se clatesc vasele (oale, farfurii) doar cu apa si se pun intr-o galeata de zoaie pt. porc si apoi se spala vasele cu detergent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:


Ni-na, sa-ti raspund la off-topicul tau.
In Ro mai consumam ulei de porumb si nu parea foarte diferit de restul (asta era prin anii '80 .

In Mexic, am re-descoperit uleiul asta. Gasesc ca are un gust excelent la cartofi prajiti si la orice minacre gatita. Merge si pus in dulciuri (daca o cere reteta). Pentru salate mi se pare "gras".


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am cazut in butoiu cu melancolie Mik. mi-am adus aminte de recipientii verzi de aluminiu, metal, in care era uleiul de porumb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

atentie la uleiul din germeni de porumb presat al rece,ca la acela cred ca faceati referire!
e super sanatos,dar..........e de baza in dietele pt malabsorbtie,deci se depune straturi, straturi pe burtica!
altminteri, pus in mamaliga e genial,sau pus in ciorba la final.e bine sa fie consumat crud,dar cu riscuri la cantar.
sa nu ziceti ca nu v-am spus.

Mergi la inceput