Clubul "babelor" FIV-oase 62

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna dimineata,
Am fost un pic plecata si abia astazi am citit ultimele noutati .
Elly,miky imi pare rau!
Lara, felicitari pentru expandati! Te asteptam cu o beta adevarata mare, mare de tot.
Citind ca ai un test pozitiv de la Pregnyl( sau nu numai in cazul tau)
m-am gandit sa ma injectez si eu si sa vad cum arata un test cu doua liniute.
Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Olimpia

asta da idee!! am ras o tura cand am cetit..
(p.s. cred c-ai dat-o pe spate pe bombi..la asta, pun pariu ca nu s-a gandit nici ea..)
sar'na de urare!!
tu ce mai faci?? te gandesti la cehi? sau, la turci? ce planuri ti-ai facut? bafta mare, sa se indeplineasca

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

elly

lara

pe mine una nu ma intereseaza absolut deloc parerea unor popi.eu ma rog la Dumnezeu...

o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!
Elly sa sti ca mie mi-a venit menstruatia exact la 14 zile de la punctie, cand ai avut tu punctia? ca nu mai retin.
Lara imi place ca esti ZEN , tot asa inainte.
Qiao eu chiar am vb cu un preot despre asta, cunostea destul de bine termenii si mi-a spus in felul urmator: ca nu este pacat sa faci fertilizare atat timp cat nu renunti la un embrion cand este deja in uter (adica daca et a fost facut cu 3 embrioni si s-au prins toti 3 este pacat sa renunti la unul dintre ei) asa mi-a spus, asta va spun si eu voua, printre altele mi-a spus ca s-a chinuit si el 11 ani sa aiba un copil, sa nu imi pierd speranta si sa cred cu adevarat ca intr-o zi voi fi mama.
Iar despre partea cu rosu in chiloti mi se pare o prostie, menstruatia este lasata tot de la Dumnezeu, nu inteleg de ce nu te lasa sa intri in biserica, mie o data cand am intrat in biserica si eram la menstruatie, m-a vazut o batranica ca nu mergeam sa pup icoanele si i-am zis motivul atunci mi-a zis ca asta este o prostie.
Ady ce fac puiutii? ........aha acum am vazut ca mergi luni la eco
Olimpia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neata !
elly foarte frumoasa lumanarea, nu am vazut asa ceva pana acum.
eu azi nu am o stare prea buna, nu stiu de ce. in drum spre birou m-a bufnit plansul in masina. si doar nu sunt hormonizata ... poate din lipsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Buna fetelor! Va citesc de ceva vreme si astazi indraznesc in sfarsit sa va intreb care sunt conditiile de aderare la "club"
Nu stiu daca ma incadrez cu: 3 ani de incercari, 7 IA, un tratament de FIV intrerupt din cauza raspunsului slab la stimuare. As mai adauga in favoarea mea ca am vizionat deja House, Grey's si Private...

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Salut, fetele!

Huh, ce as mai comenta eu de popi si biserica, dar ma abtin, ma abtin, ma abtin....

Qiao, doamna sexi si imi pare rau de tristetea care te-a coplesit.

Lara, sa stii ca e super fain Homeland si a inceput sezonul 2 acum. Claire Danes face un rol de milioane.

Ady, pisicutele sau pisicuta si motanelul!

Alex, pentru ca incepe sa mearga treaba. Acum mi-am scos si eu CIF-ul. Stau pe tusa deocamdata, o sa vad cum va fi.

Ari,

toate babutele sexi, triste sau nu, hormonate sau nu!

Mergi la inceput

Ana nu te abtineeeeeee
Elly frumoase costumasele!!!! dar lumanarea nu am vazut-o mai verific acum, cred ca am sarit peste ea.

Mergi la inceput

Elly acum am vazut lumanarea este superba! vreau sa fiu si eu nasica
Carla bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Ce frumoase lucrusoare Elly, iar lumanarea este super!
Qiao, imi pare rau pentru tristetea brusca, poate e de la vreme? Chiar cum e vremea la voi, ca aici ploua de 2 sapt.

Azi m-am trezit si eu intoarsa pe dos, si cu nervi si cu chef de plans, poate am acumulat de ieri, ca ma stat cu un bebe de doua luni vreo cateva ore. Nici nu stiu de ce, dar parca nu am nici o emotie cand vad copii altora, mi-ar fi placut as fi simtit ceva.

Mergi la inceput