Clubul "babelor" FIV-oase 62
Raspunsuri - Pagina 13
amaliaro spune:
Buna babute dragi
declar si eu z1 venit cu o zi mai devreme cred ca din cauza de emotigata chiar am intrat in linie dreapta
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
elly_me spune:
Amalia- felicitari sper sa ne dai o veste ff buna si in urmatoarele 9 luni sa nu te mai gandeste la Z1 ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
amaliaro spune:
Fetelor va multumesc din suflet si va doresc si voua ce imi doresc mie un copilas sa ne umple viata de bucuria materna
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
miky82 spune:
Amalia Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun.
Elly si eu astept uratii, de luni am oprit progesteronul si sper ca in 2 zile sa apara menstra.
daniela74 spune:
aloha,girls
ce faceti?
eu am maine programare la dr.abia astept sa vad ce-mi zice.Va zic un secret:s-ar putea sa am o donatoare ,are ceva problemute medicale de rezolvat,o sa vorbesc cu dr.si daca ea se face bine si ii ies analizele bune,ma gandesc ca poate dupa sarbatori sa incepem tratamentul(sper sa nu se razgandeasca fata).
Qiao la un moment dat ziceai si tu de o posibila donatoare,ce s-a intamplat?
Amalia mult noroc
Samira am vazut ca esti ocupata zilele astea,succesuri iti doresc.
c`est la vie,pas le paradis
amaliaro spune:
gabyv
miky
daniela
amalia tsakoniati