Clubul "babelor" FIV-oase 62

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Hello, Lara!

Sigur ca scapi turma, nu se repeta chestie, calculul probabilitatilor spune ca nu se poate.
Hai, fii ZEN, papa bun, cloceste...si nu-i bai ca ploua, aici e toiul verii.

Tin toate fingerele croooooossed!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

LaraDoamne ajuta!

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

gaby

lara,Doamne ajuta!tinem pumnii stransi!drum bun maine!

Mergi la inceput

Qiao, ma tot gandesc la ce ai zis de Cantacuzino...ai vazut cumva cabinetele? Sunt OK? Or mai recolta oare? Stiu ca vroiau sa il inchida.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Lara,multa,multa bafta.Sa spargi gheata ori sa scapi turma ,ce-o fi,numai sa fie.
Ana da,da...am prins somoni,4 buc. Niste monstrii si ca urmare nu mai pap carnita de somon,pana acuma nu stiam cum arata .Sper sa-mi treaca,dar deocamdata sunt socata.

pup babutele

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Buna fetelor!

Eu incerc de 15 ani sa am un dar n-am reusit pana acum. Banuiesc ca e o cauza imunologica si mi-a recomandat cineva pe dr. Sylke Reichel Fentz de la laboratorul Synlab din Eppelheim Germania. I-am scris un e-mail cu istoricul meu medical dar acum nu inteleg mare lucru din raspunsul pe care mi l-a trimis, pentru ca este in germana.

Daca stie cineva detalii despre acest doctor sau stie germana si ma poate ajuta cu traducerea din germana a unui scurt raspuns va rog sa imi scrie un PM sau e-mail.

Va multumesc anticipat si va doresc sa va vedeti visurile implinite!

Mergi la inceput

Buna Marrina, pana iti raspunde cineva, ma gandesc ca ai putea incerca sa traduci cu google translate, macar iti faci o idee. Din pacate, nu stiu germana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

MeAlex, multumesc pentru raspuns. Am incercat cu google translate dar nu inteleg cateva idei care sunt importante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Lara- felicitari pt "expandati" ...
Eu sper sa ne dai vesti bune ... sa mai schimbam atmosfera negativa de aici ...

Marrina- nu stiu germana .. imi pare rau ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna fetele!
Va multumesc inca odata pentru gandurile voastre!
Lara tin pumnii stransi sa ne dai o veste buna.
fetele.

Mergi la inceput