Consumabile multifunctionale WEROX, HP

Consumabile multifunctionale WEROX, HP | Autor: ellinia

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!
Ma poate lamuri cineva daca tonerele de la imprimante laser - din acelea cu cip se pot reincarca? Eventual de cate ori se pot reincarca, daca trebuie mers la vreun centru special sau o poti face tu singurel, daca e costisitor, etc.

Am tot luat teapa cu multifunctionale Inkjet Canon la care tonerele pot fi aruncate dupa prima reincarcare, sunt si foarte proaste in exploatare, asa ca vreau un multifunctional laser. Problema ar fi tot la tonere, daca pot fi sau nu incarcate.
Multumesc!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pot fi reincarcate adreseaza-te firmelor care presteaza astfel de servicii.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

aceeasi problema o am si eu - reumplerea cartusului cu cip.

din cate am google-uit, la modelul nostru (samsung), cel initial nu poate fi reumplut, trebuie cumparat cartus special care se reumple.

azi trec pe la firme de refill sa mai intreb daca totusi nu se poate refolosi existentul...

www.aprint.ro/reumpleri-cartuse.html#uc6" target="_blank">aici scrie ca la unele modele (HP, Canon) e convenabil sa inlocuiesti CIP-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asa este.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Buna ziua,

La echipamentele laser ieftine, consumabilul cu care vine echipamentul este de tipul "starter" sau "introductory" (am vazut si alte notatii).
Acest tip, are doar 30%-50% fizic capacitatea din cat ar fi normal.
Se poate reumple dar tine f. putin.

Chip-ul se poate reseta/sterge cu un echipament adecvat modelului sau sau se poate pune altul, made in China.

In afara de toner, pentru a imprima aveti nevoie de unitatea de imagine. La majoritatea echipamentelor este reprezentata de acel cilindru lucios (verde-albastru) care se vede.
Cu timpul si acesta se deterioreaza si va trebui sa il schimbati.

etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

fost la firma de service imprimante & xerox si reumplere cartuse, primit recomandare pentru o multifunctionala HP laserjet pro m1132 care ar avea costurile de mentenanta foarte bune.

pentru samsung-ul existent se pare ca cea mai buna solutie e sa schimbam tot cartusul, intr-adevar e unul starter, de capacitate mica.

ellinia, sugerez sa iei legatura cu o firma locala ca sa vezi ce-ti recomanda si ce pot ei reumple, pana la urma tot la ei ajungi cu echipamentul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

ellinia, in caz ca ai uitat, tu ai castigat la tombola de 1 iunie un voucher la o firma care presteaza servicii in domeniu. Da-mi un telefon si o rezolvam

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, da, cum sa nu!Rezolvam!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Bre io am un samsung ml-1610..si am reincarcat treaba aia cu toner de vreo doua ori,a costat 35 de ron si e cu cip.Numa ca la un moment dat oboseste si cartusul ala si trebuie schimbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zala spune:

Ellinia, eu pana in martie foloseam o imprimanta deskjet HP cu doua cartuse, unul negru si altul color. Reumpleam cartusele, dar, asa cum a spus si eumada, dupa un timp oboseau. Si le-apuca oboseala conform legilor lui Murphy - exact cand aveai nevoie de ele si n-aveai cum sa le inlocuiesti rapid

Am tot cautat pe net alte tipuri de cartuse, care sa nu oboseasca si care sa se umple fara seringi si fara sa stai cu carpe pe langa si-am dat de-o firma care vindea imprimante la care atasau un sistem de reumplere in locul cartuselor originale.

Eu mi-am luat o multifunctionala Epson cu sistemul asta de la ei. Vand si sistemele separat, sa le atasezi tu la imprimanta si au si cartuse refilabile, inclusiv pentru Canon. Eu sunt extrem de incantata de sistem; trag mult la imprimanta si-o reumplere imi asigura cam 2000 de pagini, iar dintr-o sticluta cu tus de la ei reumplu de trei ori. Baietii sunt foarte de treaba, te-ajuta cu orice intrebari sau probleme ai cu imprimanta, mi-au facut o impresie foarte buna si-i recomand. Sistemul de cartuse care se ataseaza in locul celor originale se numeste 'sistem ciss'. Iti pot trimite numele firmei pe PM, daca te intereseaza; livreaza si in tara. Mie mi s-a parut cea mai buna solutie pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Cilindrul e mai scump.....trag si eu de el...da`s-a cam tocit...si costa...

Mergi la inceput