Criza economica in lume
Raspunsuri - Pagina 6
indu spune:
Mai, eu cred ca sunt din aia lenesi;
de muncit muncesc o gramada: uneori si cate 10 - 12 ore pe zi. Nu ma plang ca de castigat castig bine numai ca nu prea mai am timp sa traiesc; dar fac asta pentru ca nu prea am incotro si oricand ar fi altii la usa sa munceasca poate si mai mult pentru chiar mai putini bani;
Voua vi se pare firesc sa muncesti 50 - 60 de ore pe saptamana (ca pomenise cineva mai devreme, ca si cum aia de muncesc doar 40 or fi lenesi) ... ca sa ce, cand?
Pana la urma tot sclavi suntem dar avem oarecum impresia ca suntem liberi.
karmen24 spune:
corect:sclavi suntem ,credem ca suntem liberi.cautati despre familia bildenberg,cine sunt membrii,care e jocul lor politic in jur de 200 de ani. sa nu fiti socati.conducatorii fiecarui guvern de pe lumea asta sunt doar niste pioni in jocul lor.cautati sa vedeti scopul lor.cititi cartile lui radu cinamar si puteti intelege de ce am intrat in NATO.aflati cine sunteti Voi cu adevarat si de ce biserica,invatamantul,legile umane,sistemul medical"va ajuta"sa uitati.locuiesc in grecia si sunt multi care se sinucid.grecia nu sufera pt ca s-a intins mai mult decat ii e plapuma,chiar e atat de mare plapuma incat ajunge intregii europe.sunt multe informatii pe youtube ,ajutatoare.<si adevarate>.va rog sa intelegeti JOCUL SI de ce exista el!
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karmen24 cautati despre familia bildenberg ... |
Daca ajungem la bildenberg, francmasoni, illuminatii si-alte aiureli de genul asta, subiectul va cade in derizoriu ca multe alte subiecte pe exact aceeasi tema, tema recurenta in orice forum de discutii: conspiratia mondiala.
Dar asa-s oamenii. Decat sa puna mana pe creion si sa calculeze simplu si indubitabil ca piramida Caritas se prabuseste dupa cateva iteratii, prefera sa creada ca guvernul, masonii, evreii, maghiarii, rusii, securistii, ciocoii etc, au facut tot ce era de imaginat si de neimaginat pentru a distruge calea de imbogatire ultrarapida a milioanelor de romani.