Merita sa iau o masina de spalat vase?
Raspunsuri - Pagina 9
Alex@Sara spune:
Asta e masina mea ;-)
a fost cadoul de ziua mea,imediat de 2 ani o gazduiesc cu mare drag .
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...
lavi02 spune:
Multumesc, mcoca! La fel si voi!
Alex@Sara super tare, deci te-am prins! Poti sa-mi raspunzi cat de cat la intrebarile de mai sus?
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea am mai luat si un deodorant de masina de spalat vase, de la DM. |
Mai stii cum se numeste?
lari_ruseti spune:
Felicitari, Lavi! Sa o stapanesti sanatoasa!
O sa vezi ca va deveni cel mai important obiect din bucataria ta.
O zi buna .
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana_Pos
Mai stii cum se numeste? |
Nu mai stiu...numa' ce-am zis ca am aruncat ambalajul, dar nu aveau decat 2 feluri.
www.dm-drogeriemarkt.com/cms/servlet/segment/de_homepage/denkmit_home/produkte/produkte_kueche/produkte_kueche_maschinengeschirr-reinigung/12064/denkmit-spuelmaschinendeo-gruener-tee-und-zitronengras.html" target="_blank">UITE-L AICI pfiu, cat l-am cautat
si l-am incercat si pe www.dm-drogeriemarkt.com/cms/servlet/segment/de_homepage/denkmit_home/produkte/produkte_kueche/produkte_kueche_maschinengeschirr-reinigung/12052/denkmit-spuelmaschinendeo-zitrone.html" target="_blank">ASTA
parca asta galbior era mai persistent...
lavi02 spune:
In masina de spalat vase merg si oale emailate cu smaltul putin ciobit?
tigai de teflon spalati?
Multumesc!
mcoca spune:
Lavi, eu bag TOT. Daca nu se spala la prima tura, le mai las o data. Pe oale, tavi, tigai, dau cu un puf in care am pus otet, ca sa mai ajute un pic :).
Te-ai lamurit cu filtrul ala?
Toate masinile au. Daca vesele au resturi pe ele, se depun pe filtru. Al meu e f usor de curatat : il scot de acolo, il scutur bine si gata. Peria si etc o data pe luna, la spalatul masinii. Daca mi s epare ca e slinos, dau cu un degresant, si in bag asa la loc.
Vicky, Printzesone and BB (26+)
Ela2001 spune:
Raspund si eu pt cine mai e in cautare de masini de spalat vase.
Noi avem o masina de spalat vase de 8-9 ani de zile, de cand s-a nascut primul copil si ne-am dat seama ca s-au inmultit vasele de spalat, iar timpul nostru "liber" a intrat la apa.
De cand am dat comanda pt mobila de bucatarie, am prevazut 2 dulapuri: unul de dimensiunea masinii de sp. rufe si unul pt masina de sp. vase. Usile si rafturile celor 2 dulapuri se scot si ramane local exact pt masinile de spalat.
Am facut si instalatia de tevi pt cele 2 masini de spalat cu robineti, cu tot ce trebuie.
Masina de sp. rufe n-am pus-o nici in ziua de azi in bucatarie, dar pe cea de vase da.
E f utila, dar acum imi pare rau ca n-am luat una mare, ca nu prea ne mai ajunge cea pe care o avem, un Indesit IDL42 (are aprox. 40 cm latime). Deja m-am gandit ca atunci cand s=o strica, sa cumpar una din aceea mare. :)
Consumabile iau de la Auchan sau DM.
Androix spune:
Super, Lavi! S-o folositi sanatosi!
Si eu am inaintat putin cu planurile mele. Ce a fost mai greu am realizat: l-am convins pe consort! In schimb am cazut amandoi de acord ca momentan nu avem cu ce, dar deja am rezolvat problema mobilei in teorie. A fost mai mult o bariera psihologica din partea mea ca nu-mi venea sa ma lipsesc de niciun corp de mobila, dar am trecut peste asta deja ca am vazut ca am alternative ok.