Doamne, Dumnezeule! Am avut rabdarea sa citesc pana la capat articolul de mai sus ("Consiliere de cuplu inainte de casatorie") si m-au trecut fiorii!
Astia-ti taie pofta sa mai intemeiezi o familie!
Bineinteles ca viata de cuplu nu-i roza in fiecare zi, dar citind ce scrie acolo, ai crede ca e facuta doar din renuntari, obligatii, frustari si neajunsuri! Parca nu e chiar asa, nu credeti?
Cu bine, Lulu
Cine zice ca viata in doi e usoara? Dar nici nu trebuie sa dramatizam, trebuie sa avem speranta, rabdare, incredere, si multa multa dragoste. Asta m-a invatat bunica mea.
Are 96de ani, trei stranepoti si inca unul pe drum....Chiar cand se simte foarte rau....(era s-o pierdem de cateva ori)repeta in continuu nu vreau sa mor , nu vreau sa mor, Doamne mai lasa-ma sa traiesc....
Cand ma gandesc cate evenimente istorice s-au petrecut din 1907 de cand s-a nascut si pana azi, cum a trecut prin razboaie- la primul ascunsa in vie, sau in soba; la a-l doilea refugiata prin tara cu doi copiii mici... cum a participat la alfabetizare- ziua invatand copiii la scoala, iar noaptea predand alfabetul in fabrica...
Cum a trecut peste moartea sotului si a baiatului ei, cum m-a crescut pe mine si pe fratele meu, nepotii ei dragi.....
Cate greutati a infruntat, si cat de optimista este bunica mea si acum- as vrea sa fiu la fel de puternica .....
VA IUBESC DC!
Rodica