Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013 (cap. 24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tweetisor

Buna fetele ,

Eu azi m-am reintors la service dupa 5 zile de medical .. shi e f obositor … m-am dus ship e la cabinetul medical si mi-a luat tensiunea shi azi era 14,5 cu 9 .. eu una cred ca mi-a gres hit-o ..ca akasa zilele astea o aveam 11 – 12 cu 7 sau 8 … mi-a zis doamna asistenta sa ma gandesc la ceva frumos

Dankutza : bafta azi la morfo shi fii optimista cu Uschi .. poate nu e nevoie de Clexane

Legat de streptococ : shi eu stau linishtita .. voi mai face o data clar tratament in saptamana 36-37

Voi v-atzi gandit la cursuri prenatale – lamaze – puericultura – exercitzii perineu : eu zilele trecute m-am tot informat pe net ..acum tre sa ma hotarasc la un centru shi sa sun sa ne inscriem

Eu incep maine la Medicover(profit si eu ca il fac gratis) dar uite unul de care am auzit numai vorbe bune: http://www.pronatalita.ro/

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

xtraordinary , si eu am morfo 2 joi, aia astept ... sunt tare curioasa daca pastram tot carucior roz la semnatura ...

tweetishor, noi, fiind la bebe 2 nu stiu daca vom mai face cursuri ... cu Honey am fost la first bebe si tare bine a mai fost ... chiar daca am nascut de azi pe maine cu cezariana ( eu eram chitita pe naturel )...in contul acestor cursuri insa, sotul preferat a stat acasa 3 saptamani si tare bine ne-a mai prions treaba asta ... fxi cat sa-mi intru eu in ritm cu bebe ...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 20+ cu Placintzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Mena : mersi … il googalesc ship e asta : pana acum am citit despre un centru 9 luni parka shi unu active nu shtiu cum ..le am la favorites acasa …eu ash vrea sa fac Lamaze care e pe 6 module shi ultimul contzine shi cursul de puericultura ..k sa ia tati certificatul sa stea cu noi .. sunt fff bune alea trei saptamani … te obishnuieshti cu bebe shi programul shi ai ajutor la baitza shi la scos afara shi moral … mai ales ca parintzii nostri nu sunt din buc

Dankutza : da tare pesimista mai eshti ..nu mai bine te linishteshti tu can u ai IR-urile mari ..nu mai bine gadeshte pozitiv … bafttttaaaa !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tweetisor

Mena : mersi … il googalesc ship e asta : pana acum am citit despre un centru 9 luni parka shi unu active nu shtiu cum ..le am la favorites acasa …eu ash vrea sa fac Lamaze care e pe 6 module shi ultimul contzine shi cursul de puericultura ..k sa ia tati certificatul sa stea cu noi .. sunt fff bune alea trei saptamani … te obishnuieshti cu bebe shi programul shi ai ajutor la baitza shi la scos afara shi moral … mai ales ca parintzii nostri nu sunt din buc

Dankutza : da tare pesimista mai eshti ..nu mai bine te linishteshti tu can u ai IR-urile mari ..nu mai bine gadeshte pozitiv … bafttttaaaa !!!!

Cu Ramona Rosu stiu ca se face si lamaze, yoga,gimnastica pt gravide si curs de prim ajutor pt nou nascuti. Este in 6 etape. Poti sa iti iei si soata cu tine ;). Uita-te pe site-ul lor. Ea e moasa si,daca nu vb prostii,e si doula(nu ma bate daca zic prostii. E o tipa zen care sustine nasterea 100% naturala. Asta o spun tot din citite si google-ite :D

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Eu am o noua problema- durerile de stomac. Vin cand ma astept mai putin, sunt f. intense de parca as avea ulcer dar tin putin. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Nu sunt arsuri, am dureri.

19+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Am fost la Zepter azi pt ca ma intereseaza un sistem de filtrare/purificare a apei. Si ei iti fac si o analiza a apei. Am dus cu mine apa de retea si Borsec. M-am ingrozit fetelor! Au electrolizat ambele mostre si a iesit jegul de pe lume. Ambele pline de metale grele (dupa numai 1 minut amandoua aproape fierbeau). Groaznic! Si e apa cu care ar trebui sa ne spalam bebeii si sa le pregatim sa manance.

In alta ordine de idei, eu am o noua dependenta: eclerele cu ness Sambata am mancat 3, iar acum tocmai am bagat 2 la ghiozdan (care sta sa pocneasca ).

Katy82, poate ai mancat ceva aiurea...In orice caz, daca tot te mai doare vorbeste cu doctorul. Ulcer nu cred sa fie. Nu se face chiar asa de usor.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Dankutza eu am vorbit acum cu asistenta ei, cu Viorica Taru si mi-a spus ca este si maine si miercuri. Eu ma duc miercuri. Ne vedem? :-)

+27s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella28

Dankutza eu am vorbit acum cu asistenta ei, cu Viorica Taru si mi-a spus ca este si maine si miercuri. Eu ma duc miercuri. Ne vedem? :-)

+27s Doamne ajuta!

Eu am sunat pe tel de la centrala pt ca nu mi-au raspuns nici una pe mobil. SI de ce naibii, mi-o fi spus sa sun dupa 20, ca eu am intrebat clar daca e miercuri... Atunci planuisem sa ma duc. O sa mai sun odata maine sa vedem ce varianta imi baga. Sper sa fie, ca tare vreau sa ajung la ea. Poate era dintre asistentele satule de paciente. Daca e mircuri, sigur ne vedem acolo.

cu 21+ ... si am trecut de jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Am fost la Zepter azi pt ca ma intereseaza un sistem de filtrare/purificare a apei.

Ai idee cat costa sistemul asta?

cu 21+ ... si am trecut de jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Mi-a zis ca miercuri pana la 2 e acolo. Suna si tu maine, ca sa fim sigure ca miercuri o gasim. Seara buna!

+27s Doamne ajuta!

Mergi la inceput