FIV cu Dr. Dragos Albu 67

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Citat:
citat din mesajul lui cri_cri_cri

Cine se mai "fiv-uieste" pe 12-14 noiembrie cu embriologul strain pe care am uitat cum il cheama? Caut colega de injectat!![:D

Cri Cri Cri si eu tot pe 12-14 nov ma fiv-uiesc. Si ce dragute injectii o sa ne mai facem :) Pregateste sa ai in dotare acele portocalii, cica sunt cele mai subtirele.
Terry se numeste embriologul strain

Mergi la inceput

Qiao multumesc pentru info. Nu m-am decis unde, dar saptamana asta tot o sa incep undeva iubirea cu acele. Si daca e sa-ti dau ascultare, asta se va intampla de maine - ca doar asa ma incadrez in prima parte a saptamanii ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

EllaE multa bafta ! daca te hotarasti la chinezoaica, nu e cu programare nici pt consultatie, nici pt sedinte. te duci acolo si intre 2 infigeride ace stai de vorba cu ea, pe urma te si trimite intr-un salon. eu am crezut ca doar vorbesc si o sa merg alta data sa incep. dar am avut surpriza sa fac prima sedinta chiar atunci.
Aaa, si se poate plati cu cardul (eu nu prea umblu cu cash dupa mine si o cam bag pe maneca din cauza asta )
cri-cri-cri sa fie cu noroc de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Fetele Ella,Cri Cri, succes la intepat ca eu am inceput si este foarte funny Ella stie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

EllaE, nu stiam de acele portocalii, eu la primul am avut d'alea gri de insulina. merci de pont! cand ma apuc de intepat o sa ma interesez la ei la farmacie.

qiao saru'mana de incurajare! tu pe cand te "fiv-uiesti"?

crystyne multa bafta si tie! adevarul este ca din punctul meu de vedere e ok tratamentul pt fiv, nu creeaza mari probleme, la primul eram speriata de bombe, acu' sunt experimentata . singura chestie care ma enerveaza la culme sunt bufeurile de la diphereline, a mai avut cineva?
va !!!

-------------------------------------------------
hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit, laparoscopie(salpingostomie stanga), urmeaza FIV 2 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

ca la noi la nimeni... dupa ce am vazut ca iara a inceput scurgerea am fugit la a 3a opinie dr. Hamid Reza. I-am povestit eu toata istoria de la capat si la sfarsit: "si ce doriti acum? o ecografie? ca tratament mai mult decat ceea ce facti acum mai puteti mari eventual doza de utrogestan 1/4 ore in rest nu am ce sa dau". Trag un zambet din ala larg cat tot cabinetul lui si zice: "pai de ce nu ziceti asa haidti la eco" ... acolo ce sa vezi .... tot ca si primul dr vede DOAR UN singur sac gestational si nu 2 cum zisese Marinescu!!!! si partea frumoasa a zilei: am auzit inimioara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Offf draga de tine ....eu te inteleg si eu sunt la fel de panicoasa se pare ca nu prea ai incredere in dr.important este sa ai incredere macar in unul
Ma bucur ca macar i-ai auzit inimioara micuta,sa ai grija,de tine

Mergi la inceput

Annika ce frumos Ma bucur mult, deci de-acum stai cumintica si gandesti super ultra pozitiv. Cineva are nevoie de o mami vesela, binedispusa si optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Fetele va pup cu drag pe toate! Nu ma dati disparuta, dar trec printr-o perioada fff aglomerata si agitata.
Am citit in diagonala pe aici. Tin pumnii celor in focuri - sa fie intr-un ceas bun!
Annika felicitari pt inimioara Ai incredere in puiul tau si incearca sa nu te mai stresezi asa tare.
Dragelor, chiar daca ne citim mai rar, sa stiti ca sunt cu gandul la voi mereu!

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

Cri_Cri_Cri & Elbereth: multumim pt. pumnii stransi, sa fie cu noroc!
Da, foarte funnny cu acele, ce sa zic.. Dimineata pe repede inainte, grabita sa plec catre servici.. Abia astept sa scap de ele..
Iar bufeurile, da, au aparut deja.. Eu am mai facut o "cura" de Diphereline, pt. endometrioza (sper..), si faceam de 3.75 mg.. Atunci sa vezi ce stari.. Sper sa nu fie chiar atat de rau si acum..
Crystyne, te-ai obisnuit cu injectiile sa inteleg.. chiar iti plac..
Pup toate fetele si burticile!

Mergi la inceput