FIV cu Dr. Dragos Albu 67

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_ spune:

neata dragelor
ma gandeam sa fac beta in z 11, ca dupa nu prea mai pot sa ajung la bucuresti din pacate. ce ziceti, este prea devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Lili, ar trebui sa iasa si in ziua 11. Dar oricum cred ca ai sa vrei sa repeti dupa 2 zile sa vezi daca valoarea evolueaza corect, nu? Nu poti face analiza mai aproape, trebuie in Bucuresti musai? Nu de alta, dar sa nu te stresezi degeaba. Eu am facut in ziua 12, mi-a iesit valoare micuta (46) si apoi tot am mai stat cateva zile pe ace pana am vazut ca evolueaza corect.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ spune:

In Buzau nu o pot face deoarece rezultatul se da dupa 5 zile!!! Macar sa iasa ceva acolo, vad eu dupa aia cum o repet, dar daca iese <1.2 rezultatul nu se mai poate schimba si stiu o treaba...Sa vad ori vineri ori sambata, cu toate ca nu stiu daca lucreaza laboratorul sambata. o sa dau le dau un telefon sa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Lili bafta sa vii cu beta mare

Qiao multumesc pentru informatii. Auzisem si eu despre chinezoaica. De fapt e cea mai populara atunci cand dai search pe net. Ar fi o varianta. O a doua la care ma gandeam este Teodor Coldea - ai auzit ceva de el? Cica ar fi putin mai profi decat chinezoaica. Dar stii si tu cum e: cel mai profi e cel care te vindeca. Oare daca incep saptamana asta sedintele de acupunctura si am punctia pe 12.11, ma ajuta cu ceva? Sau mai mult ma tulbura? Pe tine cat te costa/sedinta?

toate fetele curajoase si burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ella de Coldea nu stiu nimic in plus fata de ce am citit pe net, nu am informatii de la cineva care a fost. la chinezoaica daca incepi acum apuci sa faci cele 15 sedinte (55ron bucata, 80 consultatia initiala - sa ai analize la tine). e bine sa incepi in prima parte a saptamanii, sa nu te duci spre sfarsit, pe sot nu a vrut sa il inceapa de joi - a zis ca nu e ok 2 sedinte si pe urma 2 zile pauza. bine, eu stiam ca se face pauza min 48 de ore intre sedinte, dar refuz sa imi fac griji, merg pe mana ei. azi am lucrat pt durerea de cap, sper sa aiba efect pt ca m-am saturat de 33 de ani de cand o am.
lili stiu cum e in provincie, din cauza asta cumnata a facut beta mult mai tarziu decat trebuia si a avut 600 si ceva. iti doresc si tie un beta la fel de frumos.
Anika gata cu beta, ca nu mai are relevanta, acum te asteptam cu inimioara
liza imi era un dooooor de biciclit. anul asta nu am prea iesit, ba a plouat cu saptamanile,ba a fost extrem de cald, ba faceam eu fiv-uri. sa nu ma intrebi cum m-am asezat azi dimineata pe scaun acum sunt mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

Buna dragelor!
Da, mi se parea mie ca imi apar cam greu mesajele pe forum, multumesc Qiao!
Intr-adevar, trebuie sa fim ZEN, prea ne facem griji pentru orice, si nici nu am inceput stimularile..
Va pup si o saptamana frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

neatza fetele. Marinescu mi-a facut programare ptr 19.10 ... mi s-a parut ca este peste un an, drept ptr care mi-am facut ieri o programare ptr lunea viitoare la medicover. Iar azi dimineata am luat hotararea sa ma relaxez si sa nu mai caut semne ca sunt
deja sunt cu nervii pe pereti ... eu fac tot posibilul sa fie bine si cu ajutorul lui DD mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Annika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

hello doamne dragi!
ELLA, iti multumesc cu intarziere pentru sfaturi , mi-a spus si dr A sa prestam dupa FIV ca nu se stie niciodata dar la mine fivul a fost in iulie, laparoscopia in august si abia luna asta am putut sa prestam fara succes insa ca mi-a intarziat 5 zile dupa care s-a prezentat "la datorie" si acum am inceput microgynonul pt fivul din noiembrie. deci mi-am luat la revedere de la calea naturala!

Cine se mai "fiv-uieste" pe 12-14 noiembrie cu embriologul strain pe care am uitat cum il cheama? Caut colega de injectat!!

Am uitat sa va spun o chestie de la primul fiv facut cu embrioloaga lor din dotare (nici numele ei nu-l mai stiu..): la transfer aceasta doamna mi-a scapat pe jos injectia in care i-a adus pe ai mei gigei. nu stiu daca facuse transferul si injectia era goala sau inca nu apucase . nici nu stiu daca e ok ca nu am avut nici un fel de reactie...abia acum cu capul mai limpede m-am tot gandit la asta. din acest motiv am decis ca de data asta sa incerc cu embriologul strainez.
asta nu o spun ca sa supar pe cineva, pur si simplu este un lucru pe care eu l-am patit si consider ca este bine de stiut.

si inca o intrebare: eu am inceput sa iau anticonceptionalele din ziua 5 de CM, azi e ziua 8 si pe mine ma tot inteapa ovarul stang ca la ovulatie(nu dureros dar simt). e cazul sa fac un eco? Sunt obisnuite reactiile astea mai ciudate dupa fiv? mai ales ca eu nu stiu daca am ovulat in cele doua luni de dupa fiv.

pupici!

si nu in ultimul rand multa bafta doamnelor care sunt in pregatiri!!!!!

-------------------------------------------------
hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit, laparoscopie(salpingostomie stanga), urmeaza FIV 2 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

de bine ce am zis ca ma calmez iara am scurgere maronie O fi tot de la saculetul care nu e ok?

Mergi la inceput