FIV cu Dr. Dragos Albu 67
Raspunsuri - Pagina 15
ada_b spune:
Cumintzica 12 - eu nu as mai astepta sa treaca timpul. as trece direct la fiv. la mine au trecut 7 ani in care am incercat toate variantele si degeaba. Acum imi pare rau, dar nu pot da timpul inapoi. Ba mai mult am avut si niste complicatii urate. Sa fie cu noroc!
cumintzica12 spune:
ada, imi pare rau...am incercat sa-ti gasesc povestea printre mesajele postate, dar e cam greu...am vazut ca ai avut hidrosalpinx, ca ai fost tot la dr albu...
nu ma gandeam la o perioada prea mare de asteptare...la cel mult 4 luni (ar insemna 2 luni reale, tinand cont ca am ramas cu o singura trompa functionala...). dr mi-a recomandat IA inainte de fiv...desi vad ca exista tendinta printre fete de a zice ca e pierdere de timp...oare de ce atunci se face intai IA...? o sa-l intreb pe dr ce sanse reale imi da cu IA...sotului meu ii e teama ca fivul va avea urmari grave asupra organismului meu si nu e prea s-ar grabi cu asta....acum, sincera sa fiu, vazand protocolul de IA, nici asta nu mi se pare chiar o cura naturista pentru organism
London2012 spune:
Dragelor,
Sambata am avut sangerare si am urmat instructiunile date: 4 cp duphaston, 2 la 6 ore si tot asa. Azi, in ziua 13 am fost la bhcg. Rezultatul: 1022.77!!!!
Va doresc tuturor bhcg mari!!!
Sunt emotionata cum n-am crezut vreodata!
pety1981 spune:
ziua buna
cumintica si eu am facut laparo la medlfe ,marti pe 02.10.2012.pe mine m-a costat vreo 3500 ron pentru ca mi-a clipsat o trompa.doctorul mi-a zis sa incec cate luni vreau eu natural dar nu imi recomanda sa fac inseminare din cauza rezervei ovariene care este foarte scazuta ci doar fiv .eu mam gandit sa incerc pana in ianuarie sa obtin natural o sarcina,daca nu reusesc...fac fiv.
london Doamne ajuta!eu te astept cu vesti bune...si asa o sa fie...tin pumnii
lili felicitari mamicutzo....sa fie intr-un ceas bun!
salutari la toate fetele si
sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza laparoscopia in 02.10.2012
urmeaza FIV
mutantica cu MTHFR HETEROZIGOTE
lumimar spune:
Fetelor,
Am si eu nevoie de nr telefon sau adresa de mail a Luciei Vaduva.
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EllaE Lumimar ti-am dat PM |
Sar'mana Ella!
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
crystyne spune:
Hello doamnite scumpe
Am aparut si eu dupa o absenta de cateva zile, sorry.Mai ma primiti?
Deci vineri la monit.2 aveam doar 2 foliculi..estradiol 13,si progesteron 0.3,de endo nu mi-a zis nimic ,dar dr.white este optimist la fel sunt si eu ,deci cam asa a fost vizita mea la dr.W.
toate domnitele.
EllaE spune:
Lili felicitari! Sa ai grija de tine de-acum si sa stai cumintica. Cum te simti? Ai ceva "stari" mai speciale?
Maripet sa-ti traiasca baietii si sa-ti aduca numai bucurii. Iti multumim ca esti in continuare alaturi de noi si ca ne motivezi asa de frumos
London succes, te asteptam cu un beta frumusel
Crystyne, EllaMia succes in continuare cu stimularea, sa aveti foliculi de calitate. Cine este a treia curajoasa cu punctia in 15?
Pupici pentru toate fetele curajoase, burtici si mamici
cumintzica12 spune:
salutare fetelor!
pety, mi se pare cam ciudat...si la mine s-a lasat cu clipsare trompa...poate nu ai avut decontarea CAS? sau ai stat mai mult de o seara internata? mi se pare cam mare diferenta, tinand cont ca se pare ca am trecut prin aceeasi interventie.
si eu tot pana in ianuarie (inclusiv, ca sa fie 2 luni pentru trompa functionala) ma gandeam sa incerc...dar trebuie sa clarific cu dr de ce crede ca merita sa incerc si IA, si nu direct FIV...
crystine, m-a amuzat faza cu dr white succes!