FIV cu Dr. Dragos Albu 67

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns London2012 spune:

Buna dimineata tuturor si sa avem o zi de vineri cat mai usoara si frumoasa
QiaoBing, multumesc mult pentru raspuns. Am incercat sa ma documentez eu dar nu imi era foarte clar.
Mai am sambata, duminica si luni si fac Bhcg! Ziua de azi nu o mai numar
Chiar, Bhcg il fac la materno-fetala sau langa unde se fac analize de sange in mod normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Londo beta recoltezi acolo unde se iau analize in mod normal ........nu la medicina materno fetala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

London, mie mi-au luat proba ptr HCG acolo unde mi-au luat si pentru monitorizari, la MMF ... deci nu unde se fac recoltarile.
Du-te la receptie la MMF si intreaba acolo .. eu asa am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Waw - Elbereth ai avut super dreptate - am fost la Farmacia Tei si intr-adevar pretul Spermotrendului este 115 lei in comparatie cu Sensiblue unde este ~190 lei.
Pentru fetele interesate, am verificat preturi si pentru cateva medicamente din schema dar nu se mai pastreaza aceeasi diferenta uriasa de pret: Menopur e 75 lei/fiola de 75UI, Puregon 900 UI - 1150 lei - pen preumplut, deci are aceeasi descriere cu cea facuta de Lucia. Restul medicamentelor aveau acelasi pret/mai mare - nu l-am mai notat. Pentru ce avem in schema la Farmacia Tei este nevoie de reteta.

London bine-ai indraznit,,, ai rezistat ceva de pe margine, dar pana la urma ti-a placut sa fii si mai mult alaturi de noi. Succes cu bhcg sa-l faci cand vrei tu dar sa fie unul mare mare mare.

EllaMia eu mai am mult pana la stimulare. Asa de mult ca nici nu vreau sa ma gandesc inca la perioada aceea. Prefer sa fiu alaturi de voi si sa ma bucur de zilele astea de libertate in care pot sa fac ce vreau eu - efort placut la maxim. Asa ca da Qiaote-am urmat si, cum stau aproape de Herastrau, seara ma linistesc cu o tura de lac cu bicicleta inchiriata. Este asa frumos sa fii acolo cand apune soarele ... Cum a fost la a doua stimulare?

Pety succes cu "naturalul". Acum tot ce aveti de facut este sa va luati o vacanta si sa plecati intr-un loc linistit, departe de telefoane mobile si stres .... un bungalow pe-o plaja .... ar fi o idee.

fetele curajoase si burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns London2012 spune:

angelica28, Annika, va multumesc pentru raspunsuri! O sa intreb la MMF cel mai bine. Banuiesc ca iese repede analiza. Cateva ore?

EllaE, Off.. am rezistat eu pana sa imi fac aparitia aici si acum tot rezist si cu bhcg. Am citit eu ca ultimele zile de asteptare sunt cele mai grele si chiar sunt grele!
Pana azi am fost ok dar azi parca nu mai am rabdare deloc! Bine ca vine weekendul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

london cu placere. eu am recoltat prima data la MMF, ca sa nu stau la coada aia imensa de la recoltari. fiind insa destul de departe, urmatoarele le recoltam la o clinica Medlife care imi e in drum si ceream in regim de urgenta. daca recoltezi dim in 3-4 ore ai rezultatul. tin pumnii sa fie bine
ellaE wow, ce te invidiez, eu pana ajung in parc sunt deja obosita si prafuita la noi in cartier scobesc dupa metrou si nu se mai poate merge cu bicicleta pt ca sunt numai transee.
Nu am vazut insa raportul de la monitorizarile de azi ... ce faceti fetelor ?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetele,haideti cu vestile bune de la monitorizari...
Pupam toate fetele,mamicile ,burticile

Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Qiao

Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Qiao nu-i chiar asa de aproape precum m-am exprimat - tot fac ~ 15 minute. Dar acum cat inca-i vremea buna vreau sa ma motivez si-l voi lasa sa apara mai aproape. Am observat ca e multa lume pana dupa ce se intuneca si apoi e destul de bine luminat. Deci trebuie sa fiu motivata sa ajung acolo, ca apoi ma simt bine. Saptamana viitoare vreau sa-mi incerc rolele, am observat ca au imbunatatit starea asfaltului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

Buna dragelor!
La a 2-a monitorizare a decurs totul f. repede: doar 5 foliculi, dr. a zis ca ne vom baza pe acestia, mai mult ca sigur.. Sper macar sa fie "valorosi"
Momentan nu mi-a modificat tratamentul, poate de marti incolo..
In schimb analizele sunt iar slabute, cred, au crescut f. putin valorile fata de acum o saptamana
Deh, asta e, mergem inainte Din cate am vazut, pe 15.10 suntem cel putin trei fete programate pt. punctie, sper sa fie cu noroc pentru toate!
Va pup si sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput