FIV cu Dr. Dragos Albu 67
Raspunsuri - Pagina 11
Annika spune:
toate fetele ... m-am linistit ... dar normal ca am alta acu', mult mai mica doar cat sa-mi tin mintea ocupata: cu cine merg mai departe? la ce dr. sa raman sau sa caut altu'?
daca altu' vede 3 saci eu ce fac, pe care cred?
alilumi spune:
annika,
iti spun din experienta: gandeste-te unde vrei sa nasti si in functie de asta, alegeti un dr. care sa te monitorizeze pe tot parcursul sarcinii. e cel mai bine, crede-ma pe cuvant! eu am mers initial pe 3 variante: albisorul super busy cu fiv-urile (sa-i dea DD sanatate si putere sa "bortzosheasca" toate doamnele!), doctora care ma monitorizeaza de ani buni, dar cu care nu am putut naste pentru ca la Regina Maria mi s-a parut scump (mai am si casa de ridicat din primavara!!!) si in sfarsit am ajuns in ultimul trimestru si la doctorul cu care am nascut de la Panait Sarbu... deci, ca sa sari peste niste etape "tulburoase", te decizi si alegi in consecinta!
ma bucur ca vi s-au aprobat dosarele, celor care mergeti pe varianta oferita de stat!
sa dea DD pentru toata lumea beta mari!
va pupizez maxim pe toate, doamne luptatoare!!!
mami de Gabriel din 2 iulie 2012
_
9 ani am asteptat o minune, 6 ani am luptat sustinut impotriva infertilitatii: trompe obturate, anovulatie, ovare polichistice, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
Annika spune:
mercic alilumi ... si eu m-am gandit ca ar fi bine asa... stabilit unde sa nasti si apoi cautat medic ...vedem mai incolo putin
aveti idee daca se pot manca fructe Goji in sarcina? pe ambalaj nu e trecut la contraindicatii
QiaoBing spune:
Annika uite ce am gaist
Este folosit de femei pentru tonifierea organismului dupa perioada ciclului menstrual, pentru combaterea greturilor asociate cu primele 3 luni de sarcina si pentru ameliorarea neplacerilor legate de menopauza
Cantitatea recomandata, la modul general, am vazut ca variaza intre 10-30 g. Cel mai bine e sa nu exagerezi cu ele.
EllaE spune:
Aveti idee care este "Farmacia din Tei"? Cea despre care se spune ca are preturile foarte mici? O adresa, ceva ....
maripet spune:
pup toate fetele. Sa va bortositi toate cat mai curand.
Va mai citesc din cand in cand sa vad ce mai faceti, dar nu prea apuc.
Vecinica te pup si pe tine si pe Angi te astept cu burtica cat mai curand.
elbereth spune:
EllaE uite aici site-ul Farmaciei Tei: https://comenzi.farmaciatei.ro/
Poti verifica preturile medicamentelor care te intereseaza si daca au pe stoc. Autobuzele 182 sau 282 te duc acolo.
Intr-adevar au preturi mult mai mici decat in alte farmacii (eu luam de la ei Spermotrend pt sotul meu cu 110lei in timp ce la Catena sau Sensiblu era aprox. 200lei), insa totdeauna e f aglomerat - o data am stat aproape o ora pana am reusit sa cumpar ce aveam nevoie. Asa ca fii pregatita pentru aglomeratie
-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit
pety1981 spune:
ziua buna !!tocmai ce am facut o neosalpingostomie cu dl.dr Albu.ieri m-am exetrnat si astazi sunt la serviciu.am niste dureri in piept si spate care ma tin la respiratie...in rest toate bune...o trompa avea hidrosalpinx si a trebuit sa o clipseze si sa dea drumul la salpinx(nu a putut sa o scoata pentru ca era lipita de colon) si cealalta permeabila si functionala de la mama ei...deci mai avem sanse.Domnul doctor ne-a recomandat sa incercam natural cateva luni...si daca nu reusim sa facem fiv.cine a facut laparoscopie la medlife?eu am fost uimita de costul interventiei...aproape ca mi-au cerut dublu fata de pretul care era trecut...
sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza laparoscopia in 02.10.2012
urmeaza FIV
mutantica cu MTHFR HETEROZIGOTE