FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 32
Raspunsuri - Pagina 9
Sandy2707 spune:
Sper pai nu esti tu fata plina de sperante? si nu se gravideste aici toata lumea? Te asteptam cu vesti de gravideala
Amalia da am vazut si tocmai de-aia o sa luam noi toate care avem pb cu tiroida eutyrox toata sarcina si apoi toata viata. Noroc ca exista eutiroxul asta si asa putem ramane gravidoase. Ai sa vezi cav a fi bine si la tine numai sa nu te stresezi ca si stresul poate influenta TSH.
amaliaro spune:
Sper La multi ani !sa fiti fericiti si cit mai curind DD sa va faca cel mai frumos cadou
Sandy da asa este sper sa rezolv pina la ET ma gindesc sa mai repet in z 3 si sunt sigura ca DD o sa ma ajute cum ma ajutat si pina acum si mie mi se pare ca a crescut foarte mult in 22 de zile vom vedea ce si cum
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota
noi2 spune:
Heeei! Salutare fetele dragele!
Vin cu vesti. Ieri am fost la medicul ce-mi va urmari sarcina, chiar mi-a placut, sunt impacata cu alegerea facuta. Si... cum avea nenea eco, a zis sa vedem ce s-ar putea vedea. Si iata ca avem un saculet frumos cu vezicula vitelina deja, bebe e in uter, pozitionat bine, undeva anterior in dreapta si sunt topita dupa el. Ma gandesc ca poate cel de-al doilea este mai timid si nu ar vrea sa se arate inca, dar pe de alta parte citeam pe un alte forumuri ca beta mari se asociaza uneori cu bebe fetita. Vom vedea saptamana viitoare cand vom asculta inimuca!
Va pup pe toate si va doresc sa fie bine bine, asa cum va doriti!
amaliaro spune:
noi2 sa fiti sanatosi si sa va vedeti la termen
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota
noi2 spune:
Multumesc Amalia, iti doresc si eu tie sa vii cu doi gemenasi la purtator cat de curand! Stai linistita, cum toate s-au aranjat pentru tine in timp atat de scurt, sigur si analiza de azi se va rezolva. Nu ma pricep in sensul asta sa dau sfaturi, insa asa cum Doamne Doamne a facut sa ajungi pana aici si sa mearga totul bine, am incredere ca va fi bine pana la capat!
Cocolino, mersic si tie de urari!
Sandy, te rog insira-mi si mie lista de analize cand poti! Mai ca as face si eu una alta, cel putin infectiile pacatoase pt bebe, ca le am de mai bine de 6 luni nerefacute si am trecut prin atatea! Ce ma bucur ca ebelacul tau s-a culcusit bine bine acolo! Mai e putin si va vedeti!
Sandy2707 spune:
Noi 2 sa-ti traiasca bebelinul si sa ai sarcina usoara si la termen. Eu o sa ma duc la eco abia saptamana viitoare pe miercuri sau joi
Lista mea cuprinde asa:
Hemoleucograma completa
Ionograma serica, sideremie
progesteron, estradiol
Virusurile hepatitice B, C
Examen sumar de urina
TSH, FT3, FT4
Glicemie
VDRL
AC Toxoplasma, CMV, Rubeola, Listeria
Lipidograma completa (colesterol, LDL, HDL, Trigliceride)
Timpii de coagulare si sangerare, INR, TQuick si incerc sapt viitoare sa ajung la Fundeni pt AntiFX-a ca iau Clexane
Amalia e mult timp sa mai ramai o saptamana pe doza asta, sau ai vb cu dr si ai trecut inapoi la 75?
Sper da Multi ani inainte fericiti si cu o familie mare
Fumi tu cand incepi de fapt, ca nu mai ai mult si decolezi la Brno (te duci cu masina?)
Ruxandrica spune:
Noi2 felicitari pt bobita
Sandy bravooo, creste beta-creste.
Ah fetelor... cu asemenea vesti ma simt si eu mai optimista .
Amalia eu nu am pb cu tiroida, asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Insa mi se pare ciudat cat de mult a crescut valoarea TSH-ului, ma gandesc sa nu fie vreo greseala.
tusferi spune:
Sper, La multi ani fericiti si sa va largiti familia cat de curand!
Sandy, felicitari pt beta 3!
noi2, va fi din ce in ce mai emotionant, de la o eco la alta! Mi-as cumpara si eu un ecograf, sa ii vad toata ziua
Amalia, sa dea DD sa se rezolve repede cu analiza aia. Poate ca e gresita, nici eu nu ma pricep la valori, desi si eu am ceva pb cu tiroida, dat io sunt cu tiroidita autoimuna cu eutiroidie. Adica valorile TSH-ului si Free T4-lui sunt bune, trebuie doar sa imi fac analizele astea des sa reactionam repede daca se schimba situatia. O sa ma duc si eu sapt viitoare sa le refac.
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
Sandy2707 spune:
Noi 2 la lista de mai inainte mai adaug de aste uitasem:
TGP, TGO
Uree, Cretinina, Acid uric
Tusferi si eu am avut eutiroidie pana ianuarie anul asta; iar in martie cand mi-am refacut TSH crescuse de la 2,3 la 3,9. Iti dai se ama ca m-am alarmat si mi-am facut eco si am gasit nodulul.
Wish42 spune:
fumi
ai primit in schema si aspirina in paralel cu AC?Sau nu ai probleme de trombofilie?
Vad ca a inceput numaratoarea inversa,cand ai ET?
Doamne Ajuta !!!
irilac
Ruxandrica ai primit si aspirina la pachet cu AC?
sandy am vazut ca scriai ceva de femibion si iod ,nu's daca am inteles bine dar exista si femibion fara iod?
Si eu sunt sub tratam cu eutyrox insa nu mi-a fost interzis femibionul din cauza iodului.
sper ratzusca
La Multi,Multi Ani !!!
si noul an din viata voastra impreuna sa fie binecuvantat cu o sarcina.
tusferi
si eu am tiroidita autoimuna;spune-mi te rog frumos ai primit un tratament special pentru asta, nu stiu ma gandesc la prednison - o alta doza-sau o combinatie de heparina+aspirina care sa scada efectul anticorpilor?