FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 32

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Loana esti deochiata sau ne.... sti tu

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Looana, si eu stiam ca aspirina luata in ultimul trimestru de sarcina nu prea e buna. Cica poate sa dea probleme la rinichi, inima si plamani la bebe. chiar nu e de joaca. Intereseaza-te. Exista unii ginecologi care nu sunt foarte la curent cu acest lucru, mai ales daca nu au avut multe paciente cu trombo. Lucrul asta ti-l poate confirma un hematolog. Ei stiu exact care e treaba. Chiar insist sa te interesezi, sa nu se intample ceva, Doamne fereste.
Fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Legat de aspirina ASS100 eu am discutat clar cu Dr .meu aici in Germania plus si cu Dr de la clinica trebuie oprita in anumite situati,de ex risc de sarcina prematura....care la mine este exclus.Deci pot lua linistita daca vreti uite si aici aveti citeva informati....
http://www.efarma.ro/products.php?id=7962
Eu oricum nu fac comparatie intre protocolul meu cu al altor fete,niciodata nu am comparat cu ce am avut eu si nu am avut...fiecare are diagnosticul ei si pt fiecare doctorul stie ce e mai bine.Eu iau ass100 de ani de zile.
O seara placuta

Looana 33Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Ruxandrica, eu le-am luat impreuna. M-am gandit ca aspirina contracareaza efectele negative ale AC. Nu stiu daca e asa sau daca sunt incompatibile impreuna. Eu le-am luat la indicatia ginecologului...
Sa aveti o zi frumoasa!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Buna dimi fetele va invit la cafeluta ciocolata ceai fiecare ce doreste

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata si de la mine
Amalia asteptam azi rezultatele bune. Dupa cum ti-am zis...eu nu mi-am mai facut nici o analiza a hormonilor inainte de ET, oricum nu ma mai interesau ca nu faceam stimulare si n-am mai avut chef sa ma mai stresez si cu astea,deci nu stiu cat trebuie sa fie. Si cu burtica....obisnuieste-te mama draga ca la gemelasi o vei avea muuuult mai mare
Looana si mie imi spunea dr aseara ca dupa 28 sapt trebuie intrerupt aspirina ca poate da nu stiu ce malformatie la inima. Dar a mai zis ca unii medici prefera sa mearga mai departe cu ea in unele situatii. Acum la cati medici mergi tot atatea pareri vei auzi. Oricum dr tau pare a fi un dr bun care stie ce face si nu cred ca ar pune in pericol ceva, mai ales ca te- a urmarit atat de atent. Important e ca bebe e bine si se dezvolta bine, deci tratamentul e bun

In alta ordine de idei....aseara l-am vazut iar pe bebe si ne- a aratat si fatuca tura asta...seamana f tare cu tacsu, deci eu nu ma aleg cu nimic din afacerea asta, a acaparat el tot, sper doar sa fie mamos . Totul e mai bine decat ma asteptam a luat in greutate, e activ, toate masuratorile iesite super bine. Am stabilit cu dr planul de bataie pe ultimul trimestru, de acum ma voi duce din 2 in 2 sapt la monitorizare. Am innebunit-o de cap pe dr, la ora 22:30 am plecat de la ea si inca mai avea paciente dupa mine

Asa ca fetelor...bagati-va mintile in cap si graviditi-va ca noi indata incepem sa livram bebeii si nu trebuie sa ramana topicul fara burtici

O zi frumoasa sa aveti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna dimineata!
Sandy eu am luat cardioaspirina de 100 mg pana cand s-au vazut bataile cardiace (a 6-a saptamana) si apoi clinica mi-a spus ca nu trebuie sa o mai iau.
Apoi la prima vizita cu ginecologul mi-a dat cardiospirina 75 mg, pe care o iau si acum (sunt de 27 saptamani). Mentionez ca nu am nici un fel de problema imunologica si totusi mi-au dat-o, toti au spus ca aspirina in doza mica ajuta la sarcina.
Irilac iubita, sotul meu nu vrea sa stie sexul copiilor pana la nastere. Tot ce am cumparat sunt culori neutre, galben, verde, alb, lila.
Cocolino
Matusico eu stiu ca cine vrea sa ramana insarcinata trebuie sa aiba TSH-ul intre 0.8 si 1.5. Asa mi-au spus si in Austria si aici.
toate fetele!

Mergi la inceput

TSH-9,83 deci ce sa mai zic sunt varza ba sunt supb limita ba sunt peste limita

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

TSH-9,83 deci ce sa mai zic sunt varza ba sunt supb limita ba sunt peste limita

amalia tsakoniati

...vezi ce parere are si dr, poate iti da ceva sa te regleze pana la ET

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

Amalia, trebuie sa maresti doza de eutyrox.
Nu te stresa te rog!!!!
stai linistita pentru ca mai ai putin pana iei bebeii acasa.
Ce burtica de gravida ai!!!!!

Mergi la inceput