FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 32
Raspunsuri - Pagina 14
irilac31 spune:
neata ![]()
chiar daca am baut cafeluta, parca tot obosita ma simt
Amalia...multumesc pt dedicatie
, peste vreo 2-3 ani cand va creste pustiul in mod sigur voi ajunge si eu pe acolo 
Sa aveti o zi frumoasa 
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
28+ 
amaliaro spune:
Buna dimi !
matusica pe toate toate
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota
Sandy2707 spune:
Neata fetele
,
Azi NU fac beta![]()
ca ma lata treaba. Da maine nu bag mana in foc
Sper
si mersi de susra. O sa intru azi sa vad daca ma descurc.
Sper ai grija mare cu prednisonul pe stomacul gol ca poate da ulcer. Are cam regim de aspirina la administrare. Mie asa mi l-au prescris si austriecii si Dr. Predoi la FIV trecut adica dupa mancare.
Sa stii ca de la doza de 10 m-am umflat ca nu am mancat decat un iaurt inainte si dupa nu am mai mancat si noaptea m-am trezit cat o balena. Dimineta am sunat-o pe dr si i-am zis si am redus inapoi si de atunci nu am mai avut probleme.
Noi 2 pupici-ai grija cu statul la calculator; macar sa faci miscare un pic la fiecare 30-40minute ca sa asiguri o buna circulatie acolo la culcus. Si da ai dreptate in nici un caz sa nu scazi progestreonul. Medici care nu sunt pe FIV nu prea inteleg ei de ce luam noi atata progestreon, ca ei sunt obisnuiti cu sarcinile naturale, unde a fost ovulatie si este progesteron in mod normal eliberat de corpul galben.
Eu la faza cu progesteronul si estradiolul am sa ascult numai si numai de cehi.
Cat priveste riscul tau de diabet e bine sa nu exagerezi cu dulciurile si sa repeti lunar glicemia dimineata pe stomacul gol.
Ruxandrica, Wish
si spor la pregatiri
Amalia te-ai mai linistit?
Irilac
tu ai reusit sa dai de Dr Avram? am vazut in cap trecut o adresa de e-mail de a ei si faptul ca acum lucreaza la Regina Maria. Oare o fi doar la Cluj, sau si aici in Bucuresti, ca io tare m-as programa.
Fetelor a facut cineva AntiFXa. La ce ora tb sa mergi la Fundeni pt analiza asta? Trebuie programare?
Pup si restul mamicutelor si viitoarele mamici
si tinem pumnii pt Apalina ca mai are un picut
si se intalneste cu puiutul ei![]()
Miracol tu ce mai zici? sau iar ai probleme cu net-ul?
Fetelor sa aveti o zi minunata
sper spune:
Noi2 nu e bine sa stai in fund, dc simti disconfort cu atat mai mult. Eu am fost o inconstienta si dupa testul beta pozitiv ma duceam la servici, urmau durerile de burtica care astea inseamna contractii iar eu nu am stiut
NoSpa nu luam pt ca citisem ca nu e bine sa-l iei decat dc sunt dureri insuportabile si cum erau suportabile nu am luat. Stai intinsa in pat si cat mai putin in fund.
A... multumesc pt urare 
Sandy Bell eu am mai luat prednison de 10mg la o sarcina din iun 2009, nu am avut reactii urate de la el dar in schimb nu mi-a facut fata doza de clexane. Am aflat mai tarziu ca prednisonul coag sangele. Cu stomacul stau f bine, nu o sa mor 12 sapt dc il iau asa cum mi-a zis dr U. O sa o mai intreb inca odata dc tb pe stomacul gol pt ca eu am retinut ca a zis dimineata dar nu si stomac gol
Pup gashca
Sandy2707 spune:
Sper
imi place chestia cu Bell dar de unde mi se trage?![]()
Tu te-ai dus la Uscatescu la Fundeni sau la privat?
sper spune:
Hai mai Sandy, nu mai stii desenele animate Sandy Bell? http://www.desenele.com/desene-animate-Sandy-Belle.html Erau la moda la cativa ani dupa Revolutie
Fetelor m-a sunat o graviduta
dupa ce a vazut ce am scris de prednison, ea l-a luat in doza unica la ora 12 cu omez (dupa masa). Schema data de dr U , mie de ce mi-o fi spus dimineata ?
sper spune:
Sandy doar la Fundeni am fost la ea. Ultima data am fost acum 2 ani, am corespondat ulterior doar prin mail.
amaliaro spune:
Sper si mie mi a zis la fel doza unica 5+5=1=10 impreuna
amalia tsakoniati
Ruxandrica spune:
Buna fetelor,
M-am intors de la gyne cu tolba plina de medicamente :)).
Bunnn, deci AC + asprina de 100 zilnic - madame zice s-o iau in continuare pana la ET.
Mi-a dat retete pt : estrofem pt 3 luni (adica 4 cutii)
cand am vazut cate buline am de inghitit; decapeptyl depot - aici nu se gaseste diphereline, utrogestan de 200 6 cutii, aspirina pt 3 luni.
E... acu' nu ne-am inteles la Clexane. Ca imi prescrie Clexane dupa primele 3 luni de sarcina: WTF !!!???!!! Evident i-am fluturat pe sub nas ca eu la ultimele 2 FIV-uri am luat clexane de la inceputul stimularii, deci... in nici un caz nu raman pe aspirina.
Bun: a cedat! Ok clexane de la ET - Perfect!!
Numa' a naibii doza nu i-a iesit: eu ii ziceam de 0,4 ea nu ca de 0,2 - deci imi venea s-o ciufulesc acolo.
Nu m-am inteles cu nebuna, mi-a dat de 0,2 pt 3 luni
.
In fine, nu mi-am comandat Clexanele la farma, o mai las pana la echo pt endometru si reiau negocierile.
Nu ma stresez momentan pt ca mai am in casa stoc de Clexane sa-mi ajunga o luna de zile... dar m-a enervat atitudinea.
Acu' ma gandeam, ca nu-i asa bai, ca pana la urma imi fac si 2 injectii pe seara - ma rog le face sotul ca el e asistentul sef si fac pariu ca d-abia asteapta sa ma intepe
.
Offff ce tie si cu dr astia.
Acum am o mare framantare: mi-a mai ramas o reteta de progesteron injectabil (3 fiole) de la austrieci - la farma de la mine de aici nu exista si nici nu se aduce din strainataturi. Ma gandeam "just in case" ca tot e Cehia la o aruncatura de bat de Austria, sa fac un pustiu de bine si sa-mi iau si fiolele alea, poate voi avea nevoie de ele. Voi ce ziceti?
amaliaro spune:

Gata greva farmacistilor
amalia tsakoniati