FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 32
Raspunsuri - Pagina 12
Ruxandrica spune:
Hmm, ok ok, acum chiar ca sunt in ceata! Eu credeam ca Dipherelinul are rolul de a stopa menstruatia nu? Deci sa ma astept sa-mi vina un ciclos cand termin AC-urile?
Intreb pt ca una din prietenele mele face de 3 luni Diphereline pt a induce menopauza si sa scape de un fibrom .
Un mega-mare LA MULTI ANI si o imbratisare stransa stransa sa zboare tocmai pan' la Buda. Tin pumnii stransi .
Sper acum a facut si neuronul meu sinapsa, asa ca iti urez si eu LA MULTI ANI FERICITI sa fiti sanatosi si sa va iubiti cu spor .
Noi anul asta am implinit 5 ani de la casa.... ahhhh ce vremuri
fumi spune:
NASHA , la multi ani si din partea mea si sa te intorci cu bebei la purtator!!!
Ruxandrica, eu trebuie sa fac Dipherelinul in 8.10, in 10 termin AC si incep Estrofemul din prima zi de ciclu.
Amalia, DD este cu tine in fiecare clipa!
Sandy2707 spune:
Fete dragalase mie mi-a venit ciclul la 8 zile dupa ce luai diferelinul ( e adevarat insa ca dr mi-a zis sa il iau dupa ovulatie pt ca ciclul meu era fff apropiat de al donatoarei.
Cred ca si voi o sa aveti ciclu datorita AC-urilor, care contin hormonii in dozele potrivite doar ca nu aveti ovulatie, dar uterul isi desfasoara ciclul normal. Zic IO
Amalia nu te ingrijora cu zilele de CM. Mie mi-a venit CM la 3 zile dupa donatoare si iata ca a functionatBeta meu creste vazand cu ochii. Azi e 492 Doamne ajuta sa vad si o inimioara saptamana viitoare la eco
Dar please opreste deja vitaminele alea si ia doar acid folic si B si Magne B6. Astea sunt cele mai importante si astea nu tb sa le intrerupi.
Sandy2707 spune:
Si inca ceva Amalia si de fapt toate fetele in pregatire- bagati la stomacel in fiecare zi seminte de dovleac crude neprajite si multe multe migdale. Au multa vitamina E si ajuta fff mult in pregatirea endometrului pt culcusirea bebilor.
amaliaro spune:
Sandyma bucur de beta ta dar ho ajunge nebunico gata lasa frica deoparte bebe sa lipit bine si nu mai pleaca de la mami lui
Vitaminele nu le mai iau iau acid folic +b12+omega 3 cuDHA si atat ca nu am vazut pina acum ca au iod le am vazut azi cu lupa ca era asa de mic scris...
Am niste emotii cind vad pastilutele alea ca mai sunt 2 si ca dupa 5 zile vine cm si gata am intrat in linie dreapta de emotii ca mi a venit si mie rindul
Sper sa ma treci pe listuts in focuri gata e sigur acum DATA PUNCTIEI 18/010/2012-ET-23/10/2012
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota
LE:Sandy da stiu ca am trimis si lui Miracol inainte de ET
Sandy2707 spune:
Amalia tocmai ce te-am citit la babute si-am vazut ca plangi si suferi. Cand o sa ramai graviduta ai sa simti ca e al tau puiutu trup si suflet. Crede-ma iti spune asta cea mai baba dintre babute Ca eu asa simt acum si sunt sigura ca asa o sa simt mereu
amaliaro spune:
http://osiaeirinixrisovalantou.blogspot.gr/vedea fetelor aici putei vedea manastira Sf Irini de unde ati primit marutul(fetele mai vechi)va duceti mai jos si are si in limba engleza sau ce limba va e mai usor sa cititi nu are limba romana
Irilac asta este pentru tine cu dedicatie ca aveti accelas numesi tot iti doreai sa vi aici
amalia tsakoniati
Sandy2707 spune:
Amalia asa e Sf Irini chiar face minuni. Am fost aolo in aprilie cu sotul meu si am aprins lumanare si m-am rugat pt noi toate pe [atunci doar va citeam si am aflat de la tine de manastire) si uite ca rand pe rand ne gravidim.
amaliaro spune:
SandyDoamne ajuta la noi toate
amalia tsakoniati
amaliaro spune:
Sandy daca erai atentavedeai ca a fost cind am aflat de donate nu acum acum sunt super impacata cu situatia si sunt sigur ca DD a vrut sa ma fereasca de o suferinta mai mare decit sa fac un copil cu probleme de sanatate doar sa fie al meu genetic prefer 100 de copii din donate pai cum sa nu imi iubesc eu copii care ii voi lua pe 23 in burtica pai ma fetleor gasesti un animalut pe strada si il iubesti dapai un copil crescut in burtica ta care iti ofera fericirea dupa lume
amalia tsakoniati