Buna ziua,
va retin si eu atentia un minut, cu permisiunea dvs., a tuturor; am 37 ani si sunt gravida in 19 sapt; la examenul secretiilor de col se pare ca a reiesit o infectie cu ureaplasma pt care medicul meu mi-a recomandat Summamed 500, 5 zile, una pe zi. Le-am cumparat dar nu le-am inghitit inca, parca n-am curaj, ce parere aveti despre asta? Sunt intr-o forma foarte buna, ma simt bine, nu acuz niciun fel de disconfort, ce risc daca nu inghit azitromicina aia?
Va multumesc.
risti sa nasti prematur. eu zic sa iti asculti medicul iar daca nu ai incredere in el schimba-l.
Buna ziua, singurul sfat pe care pot sa vi-l dau este sa urmati indicatiile medicului curant. Starea dumneavoastra depinde de mai multe lucruri care pot fi stabilite doar in urma unui consult.
doctor Silviu Butuc
Buna ziua,
Sunt insarcinata in sapt 15 si astazi am inceput tratamentul cu Azitrox pentru ureaplasma. Va rog sa ma ajutati, sa imi spuneti daca pot lua si Eubiotic pentru flora intestinala deoarece am uitat sa intreb medicul.
Multumesc
Citat: |
M_Mihaela Publicat la - 16/01/2013 : 12:10:03 Buna ziua, Sunt insarcinata in sapt 15 si astazi am inceput tratamentul cu Azitrox pentru ureaplasma. Va rog sa ma ajutati, sa imi spuneti daca pot lua si Eubiotic pentru flora intestinala deoarece am uitat sa intreb medicul. Multumesc |