Clubul "babelor" FIV-oase 61

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Elly, iti tin pumnii maxim, sa fie cu ochisori, de data asta!
Lara, nici nu ma indoiesc ca vii cu rezultate bune din concediu. Si pentru tine am pumni stransi, degete incrucisate si alte semne de astea ca sunt alaturi de tine.
Aristico, daca tot esti dumneata asa de harnicuta, hai si pe la mine in vizita, ca am o gradina cam unattended, de cand m-am declarat incapacitata. Si esti cam scumpa la vedere. Sa nu mai zic de Samira, care parca a intrat in greva, cot la cot cu oamenii de la Oltichim.
Quiao, vrem si noi, muritorii de rand sa vedem filmulete haioase! pune linku' si aici...
pentru fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Smaick - nu mai chinui samburelul la munca .... lasa-i si pe altii sa muncesca ...
Ar tb sa nu faci nk .. si toti colegii sa te protejeze ...

Ari- mai rarutz ca-i mai dragut ... esti prinsa cu gradina ..
Bine ca ai vreme frumoasa ..

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Elly, faci pipirel si ai si niste senzatii se arsura/usturime? Sau pur si simplu faci des?
Eu iau Urinalul (akut, hot drink), Uricol si tinctura de merisor, si se rezolva cu simptomele...dar nu si cu infectia.
E posibil sa fie de la hormoni.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Am dat send din greseala... nu terminasem de scris ...

Miky-[pup] nu mai cauta semne ... caci nu toate suntem la fel ..
Eu cred ca vei fi ok si ne vei anunta un beta ... chiar imi doresc ... ma intaresc reusitele tuturor ..

Qiao - esti senzationala.... in fiecare dim. sa-i faci "toileta" lu'Gugu ... eu chiar ca vei fi mamica - trebuie sa fii ... cu atata rabdare ...
Vei fi cea mai buna mama

In ceea ce priveste masina .. nu vreau sa ma mai gandesc .. pt ca merge ... poate ca nici nu o vom face anul aceste ... poate la primavara .. dupa ce semnam o noua polita .. si apoi poate vindem masina ...
Sotu vrea una mai mare .... de familie .. .vrea sa fie pregatit ...
Desi el nu conduce masina familiei pt ca are de la firma .. .vrea sa ma doteze corespunzator ...
Asa ca sa ne ajute DD si sa fim mai multi...

Amaradia - esti ok ?? cand faci fiv???

Crystyne - dl Zguri lucreaza cu dr Diakoumakos la Biogenesis ...
Eu fac fiv la Biogenesis ... si dl dr D nu este .. asa ca fac cu dl dr Z ...
Am fost la Medsana la eco .. deoarece acolo are dansul consultatii dimineata ... si vb de la Biogenesys sa ma vada ...

Amalia .. mai ai putinel si te "dotezi" .. mult succes

Alina - lasa gradina .. vei avea timp de ea ... acum ai grija de tine ...

Elly

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Alex ..
doar fac pipirel des .. nu am usturimi ...
Presupun ca de la balonare .. imi apasa pe vezica ..
DAr ca sa fiu linistita m-am gandit sa iau 3 zile urinal ...

Elly

POVESTEA MEA:
- ovare MPC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Elly, si eu am auzit ca sansele sa se prinda sunt mult mai mari la fetele care fac hiperstimulare. Asa ca "keep the good spirit"

Qiao, esti un amor!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Draga mea Elly da dar dr,Zguri lucreaza si la genesys cu dr.Protopopescu..eu oricum il cunosc de la medsana si ideea era ca este un doctor si om deosebit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Elly ma bucur mult ca esti mai bine. Lasa alte medicamente si bea doar multe lichide si odihna ca acum trebuie sa elimini surplusul de hormoni si de aia faci des pipilica. Apropo merisaoarele sau extractele de merisoare nu sunt indicate in sarcina si tu in 2 zile esti graviduta so lase-le

Micky nu cauta semne si nu fa pipi test. Eu aveam beta pozitiv si semne nika, nika iar pipi test am facut si in ziua in care beta mi-a iesit 110 (doar asa de testare)si tot negativ era. Abia azi am avut primele semne greata si foame mare si azi beta mea e 301 deci samburelul creste.

Fetelor pupici si sa aveti o dupa amiaza fffffaina

Mergi la inceput

Felicitari Sandy
Multumesc ff mult pt sfaturi ...
Nu voi lua urinalul... voi sta cumintica pana sambata

Elly

POVESTEA MEA:
- ovare MPC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

nu mai stiu ce am citit, pana sa scriu s-au intamplat multe si am neuronul relaxat. asa ca os a scriu ce imi trece prin cap si poate intre timp imi mai amintesc cate ceva. am fost la acupunctura si acum sunt ca un fulg, asa imi venea sa ma duc dupa sa ma plimb prin parc, nu sa ma intorc la birou, dar ... de ... socrul meu nu e milionar.
nu mai stranut, nu imi mai curge nasul, sunt o fresha
elly pe langa Gugulosenie care lasa fulgi si cachite in tot balconul + bucatarie + hol intrare mai am si zburatoarele mici care fac totul intr-un cadru mai restrans, deci e gramada mai mare pe cm2
smaick piscotelul are loc de joaca la tine in burtica si profita de el la maxim. tot baietel a ramas ?
sandy ce frumos creste samburelul, sa se faca mare si sa il vedem la gradi
tannoo hai ca mi-am adus aminte ca te-am vazut si pe tine cu vesti bune. ce ma bucur ca ati rezolvat-o pana la urma. sa fie sanatos Bugdanel si sa nu mai aveti probleme de acum inainte. ... si poate ne vizitezi si tu mai des, ca mie imi lipsesc mesajele tale
ioana fetele ! Ce face bebelina-balerina ?!? Gangureste ?
alina filmuletele le-am incarcat pe FB si sunt numai pt prieteni, ca doar sunt "intimitaturi" de familie. daca existi (! pe FB, or course) esti la un click distanta de ele
ari vreau si eu gradina ... ar avea si Guguloshescu unde sa se plimbe. i-am pus la incoltit niste grau, sa ii fac covor verde sa aiba ce ciuguli. mai am putin si transform tot balconul pt confortul lui, ar fi mai simplu cu o curte
elly la cata apa ai baut ieri si sper ca mai bei in continuare, e f bine ca faci pipi si e normal sa fie mai mult decat inainte. nu te mai pastila atat, hai fii ZEN ! mai bine ai face 1-2 sedinte de ace pt relaxare - a ta si uterina.
ufff, iar s-a umplut biroul

Mergi la inceput