pai asta nu mai stiu.mie mi-a zis profesoara sa o caut,dar nu mi-a zis ce editie.poate ca cea din '98,daca zici ca celelalte sunt Valentina Lupu.
Editiile din 99 si 2002 au ca autor pe Nicolae Lupu.Cea din 98 are autori pe Nicolae Lupu si Catoiu Iacob.Ai acces 6 luni tu.
Valentina
Eu am fost studenta la ASE si am terminat anul acesta in septembrie (cu licenta) si stiu ca la biblioteca (la sala de lectura) poti imprumuta carti doar cu carnetul de student si permisul de biblioteca, ambele vizate. Deci nu puteau imprumuta carti de la biblioteca decat studentii din ASE.
Asa era anul trecut, nu stiu daca s-a schimbat ceva acum.
draga carola,
din pacate nu te pot ajuta cu vreo carte sau cu vreun sfat in ceea ce priveste biblioteca, dar in schimb m-am uitat din curiozitate pe situl german al grupului mcdonalds ( www.mcdonalds.de ) si aveau si cateva pagini (chiar si format pdf) despre calitatea produselor si despre conceptul lor de vanzare, marketing,..., grafice si date concrete despre produsele lor, componentele acestora. problema este ca totul e in limba germana, dar poate reusesti sa le traduci cumva.
Daca te pot ajuta cumva in ceea ce priveste traducerea unor paragrafe te rog scrie-mi pe pm pentru ca intru destul de rar pe forum in ultimul timp.
Roxana