Aspirante optimiste .(808) Felicitari Isa!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Offfffffffff Doamne....incep sa ma apropii de butoi
Cu toate astea sunt sigura ca sunt multe persoane care inca nu-si fac cu adevarat griji despre viitoarea lor familie si intra in panica daca vad ca nu raman dupa cateva luni de incercare. probleme isi pun doar dupa ce pierd o sarcina
Eu am trecut prin asta si in urma cu 10 ani , la prima pierdere durerea a fost fff mare dar nu m-am gandit nicio clipa ca ar putea sa fie o gramada de factori care contribuie la pierderea unei sarcini
Recunosc ca si dupa atat de mult timp inca imi este teama cand ma duc la laborator sa-mi iau rezultatele analizelor , iar in ultimul an m-am culcat pe o ureche.....
Dar vine ea si primavara 2013 iar atunci sigur voi aparea si eu in titlu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

anckta, draga mea iesi repede de acolo, nu ai ce cauta in butoi!
Toate aceste incercari eu cred ca ne sunt date cu un scop, iar intr-un fel sau altul vom deveni parinti.
Si-apoi nu trebuie sa ajungi sa pierzi o sarcina ca sa incepi sa faci investigatiile, look at me, never been pregnant...
E normal sa mai picam in butoi si sa ne traim aceasta suferinta, cu toate ca suferinta parca suna prea tragic, si cred ca e mai bine pentru noi sa nu dam conotatii atat de mari si negative situatiilor in care ne aflam.
Important este ca dupa ce refulezi, sa ridici capul si sa mg inainte.

Pentru toate este greu, dar avem aici un grup de sustinere sanatos si vom reusi!

floryblanca - dr mi-a dat sa fac CA 125 pentru identificarea endometriozei, aceasta analiza se face prin recoltarea sangelui si este facuta si pentru a identifica cancerul de col uterin (va rog sa imi scuzati cacofonia), insa in anumite limite de referinta indica endometrioza.
Am sa va dau mai multe detalii dupa ce voi avea rezultatele si imi va explica dr. mai multe.

Domanelor interesante discutii despre genetica. Informatii bine de stiut!

Sa aveti o seara minunata!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Da Alex, la Fundeni la Uscatescu era un baietel venit cu mama si surioara mai mica pt schimbarea tratamentulul (lua Sintron) pt ca urma sa isi scoata un dinte de lapte. Avea 7-8 ani si 25 kg si avusese accident vascular cerebral la 3-4 anisori. Uscatescu i-a zis mamei ca problemele baiatului sunt mostenite de la parinti si i-a recomandat sa faca si fetitei analizele de mutatii.

13+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Pff, cred ca este mai bine sa nu ne mai gandim la aceste aspecte, care nu sunt tocmai incurajatoare.

Este insa un aspect ce ar trebui luat in considerare si interesat care sunt sansele de a transmite aceste gene si in ce conditii.

Emilia iti urez multa sanatate si voie buna!
Sa ai o sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Aia e, ca eu una, nu prea am cum sa nu ma gandesc. Eu prefer sa stiu exact ce pot transmite si sa imi avertizez copilul, in adolescenta, cand devin (mai) liberi, la ce se expune, ma refer la fumat, baut, etc...Oricum ii voi face analize de mutatii de mic.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Salut toate fetele
Isa felicitari pt bebe!
Valicutza imi pare tare rau pt pierderea suferita.chiar ma gandeam ce mai faci,ca sigur ai nascut deja......
Moni05 nu se mai fac analize cu bilet de trimitere la Sp Militar.Eu acolo am dr de fam si mi-a zis k nu mai fac...asa k am mers la Policlinica Cobalcescu(in caz ca esti asigurata la OPSNAJ).
Am si eu o nelamurire>unde pot face niste analize de sange si secretie?Ce laboratoate sunt mai ok(la rezultate ma refer)??
Fetelor eu am doar 27sapt si deja nu mai pot,obosesc mai repede,nu mai am chef de treaba la servici(daca am de lucru stau mult in picioare,ma doare spatele,se umfla picioarele.. ).Mai am luna octombrie si apoi intru in prenatal.Am si un inceput de hernie ombilicala ,doctorii nu au ce sa-mi faca,m-au sfatuit sa port centura prenatala(am luat si de-aia ).
Cam atat despre mine.
Aaaaaaaaa si m-a certat dr ca m-am ingrasat cam putin pana acum>4kg.Trebuia mai mult

27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ana, eu cred ca ai nevoie de un supliment de vitamine daca te-ai ingrasat prea putin. Medicul ce-a zis?
Moni, multumesc
Azi am o ecografie abdominala generala, nu pentru bebe dar o sa se vada si dansul si o sa ma linistesc vazand ca are activitate :)

13+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Neata fetelor va invit la cafeluta!

Ana, eu le-am facut in aceasta dimineata la institutul de Aeronautica, cladirea este in aceeasi curte cu spitalul Militar, dar nu am mai detaliat in msg initial.
In cadrul institului se fac analize.

V-am
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Gata, am recoltat la Synevo pana la urma (si am recoltat si pt Factorul XIII), in centrul din Victoriei. Am avut supriza sa nu aiba POS, asa ca trebuie sa revin mai tarziu sa le dau si banii. Sa vedem ce o sa iasa. Rezultatele o sa le primesc prin email din cate am vazut.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput