raceala tratata natural

raceala tratata natural | Autor: rinara19

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are 4 ani si am inceput gradinita,hop si raceala bineinteles,si pt ca au fost doar niste mucozitati transparente,fara febra ,tuse etc,m-am hotarat sa dau fuga la magazinul de naturiste si sa iau ceva natural de raceala,asa ca am mers pe mana vanzatoarei si mi-a recomandat de la fares un sirop numit" biosept",un antibiotic natural A13 cu miere ,vit c si propolis si multe alte plante.

Il dau de 2 zile si a inceput sa si tuseasca,scrie ca este si expectorant,deci sa ma lamentez sa dau fuga si la dr sau sa astept ca siropul sa-si faca efectul si sa ne continuam rutina zilnica normala,incluzand si mersul la gradi,sau sa o tin acasa si sa dau fuga la dr???

Sunt intr-o dilema,febra nu face,mucozitatile au incetat,tratate cu ser fiziologic,dar ramane tusea.De acest sirop v-ati lovit,l-ati incercat???
Voi ce ati face in locul meu???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Tusea este simptomul unei boli, ea nu se trateaza pe ea in sine decat daca este seaca si deranjanta, daca este umeda nu se trateaza deoarece suprimand tusea se poate provoca o acumulare de secretii in bronhii si plamani.
Eu personal nu m-as panica decat daca as observa modificari ciudate in evolutie. O tuse dupa o muceala e absolut normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Incearca sa aplici presopunctura pe punctul acesta

https://www.acufinder.com/Acupuncture+Points/Lieque/7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Eu am auzit o dna de la Fares la o emisiune de profil spunand ca acest antibiotic nu se recomanda copiilor sub 12 ani, totusi pe prospect la tinctura scrie ca nu e recomandat copiilor sub 3 ani, iar la tablete, ca nu sunt recomandate copiilor sub 5 ani.
Eu am incercat sa iau odata si nu l-am putut inghiti.
As fi curioasa ce zic medicii despre el, dar banui ca ei trag spre medicamentele clasice.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rinara19 spune:

Copii 1-4 ani: 1-3 lingurite pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.

Asa scrie in prospect .Multumesc de raspunsuri,acum e bine,din cand in cand cate o tuse si fornaiala,dar oricum maine ma infiintez la dr ca sa stau linistita ,deja am anuntat educatoarea ca maine nu ajungem.

Si mie mi-e cam rau si ma ustura in gat groaznic.Iau niste decasept si paracetamol,ceaiuri si acum pregatesc apa calda cu sare.

Multumesc,pupici.

Mergi la inceput