Sunete cand papa...

Sunete cand papa... | Autor: Little_erik

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor mamicilor si viitoarelor mamici!!
Am o minune de baietel in varsta de 2 luni si o saptamana pe care îl cheama Erik, are 5 kg si 60cm - lucru foarte bun din cate zice Tanti Doctora - .
De cand l-am adus de la maternitate si pana acum, atunci cand papa scoate un sunet ca de "magarush". E foarte hranace î#537;i respecta orarul de papa si de somn, nu e racit, curat nasucul zilnic pentru ca apar mucozitati din cand in cand...
Va-#539;i confruntat cu a#537;a ceva pana acum?? Astept r#259;spunsurile voastre!
Va multumesc din suflet!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

adica face i-ha?sau cum?
nu inteleg e normal sa scoata sunete dar sa faca ca magarusul nu am mai auzit :)
crestere usoara si sanatate bblui

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

de curiozitate - ce "orar" de masa are? si de ce ii cureti nasul zilnic daca nu are mucozitati decat din cand in cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Al meu facea ii-haa (aproximativ) in primele zile cand il alaptam :) Erau de fapt mici gemete de satisfactie + respiratia sa, se muncea mult pt lapte. am intrebat medicul si mi-a raspuns "e bun ce papa el acolo".

si acum, la 1 an jumate, tot ofteaza si mormaie cand bea lapte.
nu stiu daca e cazul tau asta, sper sa fie asa, evident.

Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB:
https://www.facebook.com/groups/397305800323707/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Little_erik spune:

Scuze!
A fost greseala de redactare ...
Deci: papa aprox din patru in patru ore, are momente cand se trezeste poate mai devreme, dar de regula din 4 in 4 ore papa 150 ml formula;
Referitor la nasuc il curat zilnic pentru ca apar mucozitati. Am fost cu el la doctor si a zis ca nu e racit si ca totul e bine.
Cand mananca face exact asa I-ha ca un magarus.

Mergi la inceput