Clubul "babelor" FIV-oase 60
Raspunsuri - Pagina 9

many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui annamary79 Buna fetelor, va urmaresc din "umbra" de cateva luni si in sfarsit m-am hotarat sa trecem la urmatorul pas respectiv FIV. Am avut trei IA fara nici un rezultat:(am 33 ani,AMH -0.86 , FSH-ul marit si trompa dreapta slab permeabila). Am facut inseminarile la Cluj la clinica Gynia si acum ma pregatesc de FIV la Clinica de Fertilizare TG MUres. Momentan sunt pe AC si astept prima zi de ciclu pentru a merge la primul eco si schema de tratament. Ati auzit ceva de aceasta clinica, a fost cineva pacient aici? Cum v-ati simtit in timpul tratamentului? Multumesc mult si va doresc succes la toate! sa ne vedem visul implinit! |
La Inseminari este o fata (Dana r , daca nu ma insel) care a facut de curand acolo ai are si beta pozitiv, marisor. Poate da detalii

Lara27 spune:
miky, yey you!
pai, cum asa, nu ti-a dat nicio sansa de vreme ce ti-a facut ET??? ca doar nu i-a pus doar asa, sa fie pusi..hai ca, vedem
pt problema cu pricina, vezi ca a scris qiao la topicul lui Albu de Dufalac (sirop) recomandat si in sarcina..fetele de acolo, care aveau si ele problemutza, si-au cumparat rapid de la farmacie si au confirmat ca, rezultatele sunt cele asteptate..
to be continued..

Lara27 spune:
many, de-abia aseara am apucat si eu sa-ti admir odrasla
..n-ai tu niciun Dumbo acasa, degeaba te tot rasfeti
..
cum ti s-a parut Sovata pana la urma? (ai facut si ceva tratamente? tu ai sanse si natural? adica, acum, dupa contzed, s-ar putea sa nu se stie??
to be continued..

many_bani spune:
Miky, felicitari, dar nu imi place faza ca nu prea am sanse, vom trai si vom vedea. Despre problema ta, ce sa zic ai grija si din alimente deoarece utrogestanul acutizeaza situatia. Eu rezolvam, in sarcina, problema cu caise deshidratate, mancam seara cam 5 si dimineata cand deschideam ochii, direct in baie ma opream. Mai functioneaza si prunele uscate puse la inmuiat in apa, mancate si prunele bauta si apa.
Asteptare usoara, alaturi de noi si bafta multa

many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 many ![]() ![]() ![]() cum ti s-a parut Sovata pana la urma? (ai facut si ceva tratamente? tu ai sanse si natural? adica, acum, dupa contzed, s-ar putea sa nu se stie?? ![]() to be continued.. |
Sovata mi s-a parut super aglomerata, accesul pe lac nelimitat, deci o mare aglomeratie, cu multa nesimtire , asa zisul lac, nu mi s-a parut nici mai sarat si nici mai cald ca apa marii, Vlad nu a vrut sa intre in "muldalie" asa ca ne-am limitat la piscinile din hotel, plimbari si leneveala. Ne-a picat bine, ca in Buc. In per.aia erau cam 46 grade. Tratament nu am facut nimic, am stat putin 6 zile si am zis ca daca nu pot sa fac cat trebuie mai bine lipsa, dar de fapt cred ca nu am avut chef sa mai traumatizez duamna.
De natural nu stiu ce sa zic a fost o data, cauzele sunt combinate, la mine nu luna de luna face poc foliculul dar nici domnii nu sunt dintre cei mai ageri. Asa ca se mai poate intampla o minune, dar eu personal nu mai cred.
Stii ca Vlad este ice man, asa ca iti doresc si tie un mic fulgusor ( coincidenta sau nu, Vlad a facut parte din odiseea Fulgusori nov-dec 2009, chiar daca s-a nascut in oct.

miky82 spune:
Gaby si eu astept povestea cu emigrarea
Alex la multi ani sotului, multa sanatate!
Ari sper sa ma tin tare, inca nu reazlizez ce se intampla cu mine.
Smaick, Ady
Tannoo ma bucur tare mult ca Bogdanel este bine sanatos.
Lara iti tin pumnii pentru FET-ul din octombrie (sper ca am inteles bine nu?)
Sabina ma bucur ca ai mai intrat pe la noi!
Qiao tinem pumnii sa vi cu vesti bune de la Tayfun.
Sandy ce vesti minunate ne dai felicitari si tin pumnii pe mai departe.
Elly tin pumnii pentru duminica, sa ai ovocite de calitate si embrionasi lipicioasi, nu te necaji cu endomnetrul ca nu e chiar asa de mic.
Loretta multumesc mult de gandurile bune!
Annamary bine ai venit!
Amaradia multam
Lara multumesc, o sa citesc imediat de dufalac.
Many multumesc de sfat, o sa il pun pe sot sa imi cumpere caise si prune uscate, ca mie mi-e tare lene sa ies din casa

miky82 spune:
Lara am uitat sa iti zic ca eu am facut prin program si trebuia sa platesc daca refuzam ET, oricum sfatul embriologului a fost sa pun 2 embrioni indiferent de ce sanse imi dau ei "asa cum sunt sanse sa nu se prinda la fel de bine se pot prinde daca sunt puternici", acum Dumnezeu e cel care decide.

ImiMS spune:
Lara...mersi...pai eu va citesc zilnic, nu-mi scapa nici o informatie de la babutze, doar ca nu ma prea bag in seama, ca multe subiecte inca ma depasesc...dar citesc,bag la cutiuta, incerc sa invat si sa asimilez multe informatii utile! Insa acum cu Tg Muresul chiar nu m-am putut abtine...eu nu zic ca nu a reusit nimeni aici, pana la urma accidente sunt destule...dar eu m-as gandi de x ori inainte...sincer.Doar atat am avut de zis, fiecare alege ceea ce vrea pana la urma.Eu vreau sa urez bafta maxima tuturor
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

miky82 spune:
Stiti ce am facut eu de azi dimineatza?????????
Pai sa va spun ..... am selectat toate pozele din concedii si pe ande am mai fost ca vreau sa merg sa le scot, am vreo 560 de poze si asta cu restrictie ca nu am bani sa scot cate as vrea, eeeee si mai devreme mi-a zis o prietena de un program cewe.ro si astazi este ultima zi de promotie unde o poza costa 0.19 lei asa ca am incarcat programul, am trimis pozele si o sa le ridic de la Carrefour.
Acum trebuie sa imi iau si albume foto ca la asta nu m-am gandit si mai costa si ele ceva , dar vad eu de unde fac rost.

Sandy2707 spune:
Buna fetelor si multumesc tare tare mult. pe toate toate si tare sper sa devenim toate gravide de aici si nu numai.
Ari si de la mine si aici
(ca dincolo la BTau nu mai pot sa intru de azi nush de ce. Am scris la admin sa vad ce imi rapund)
Miky felicitari si sa fie cu lipci sa te gravidesti si sa ai o sarcina usoara. Pt problemuta ta poti folosi si supozitoare cu glicerina dar nu prea des, adica nu zilnic si nu mai mult de 10 zile in total.
Fetelor babute va doresc un weekend minunat
Elly tinem pumnii sa ai cate ovocite mature vrei tu! Doamne ajuta