Clubul "babelor" FIV-oase 60
Raspunsuri - Pagina 15
5ab1na spune:
ioana pai asta e f bine
qiao nu suna rau ce spune turcul...
nici ce face grecul ancushei. apropos anchusa salut!
lara cartofi prajiti? multumesc de sugestie. ii am in vedere.
QiaoBing spune:
deeeeci, ca sa incep si eu ca televizati , curatenie ioc, in schimb mi s-a pus pata am finalizat de conceput textul pt cehi si acum ma pregatesc sa le trimit mailurile, ocazie cu care am rezolvat-o si pe anaasta cu informatiile pe care le aveam de la aristica
fetele
ps: nu imi trimite si mie cineva ceva de mancare, ca lesin de foame pe aici, am mancat doar 1 mar
amalia ai reusit sa vezi Gugulosenia ?!?
amaliaro spune:
Qiaodaaaa super mor de el tare faza cu Fru-fru am ris cu iubi a mai cerut al meu sa il vada avem si noi o gugulina cind nu ne gaseste pe balconul dupa fata vine la bucatarie pe spate
Vrei sa trimit o portie de :"papucei cu besamel?(vinete umplute cu carne si besamel pe deasupra)
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota
velvet spune:
Qiao te-ai hotarat pt cehi?eu iti trimit o portie de spanac si o pulpita in vin daca iti place si clatitute facute de sotoiu meu,cu miere sau dulceata de gutui
nanne16 spune:
Qiao ai vazut, ti-a propus Tayfunel EPP
Mie mi-a zis sa incep insa in Z24 si sa ne vedem in Z33!
Mancarica nu avem, pentru ca am fost in deplasare, unde era invitat si un baietel, care tipa la taica-su ca el vrea sa plece acum si multe alte aere din astea, ca noi restul ne uitam la el ca la avioane!
Si eu ma gandeam ca daca am parte de asa ceva, l-as bate dimineata, la pranz si seara
Eu stiu ca in adancul meu imi doresc o fetita cu fundita si care poate sa scoata limbuta asa strengareste precum avatarul, dar daca nimeresc un impielitat ca asta
Eu totusi cred ca nu o sa nimeresc chiar asa la cat imi doresc unul!
Lara, filolog, filolog, dar sa ma vezi acum la sedinte cu provizioane si EBITuri! Ca am zis eu ca ma plictisesc la traduceri (am luat si niste tzepe romanesti cand am facut-o pe PFA acum ceva ani) si daca multinationalele au zis ca am potential si m-au avansat , s-a depasit cu brio break-even point in cazul meu de cativa ani!
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
QiaoBing spune:
nane si mie imi place fetita din avatarul tau sotul zicea la un mom dat sa adoptam un chinezut si o negresa mica, ca Bradgelina. iti dai seama ce ar fi !?!?
despe Tayfunel ce sa zic, macar e constant in pareri, doar avem acelasi AMH, atata doar ca eu am varsta ta in oglinda dar am stat ceva mai bine cu productia de oua si teste pozitive in lunga mea viata. Nici eu nu cedez asa de usor, orice cazatura ma face sa ma ambitionez mai tare, chit ca o iau iar in freza/sau barba ca Lara ... dar uite ca inca nu am cucerit nimic asa ca poate nu asta e singurul secret.
Mi-am amintit de cand am fost sa fac chiuretajul dupa ce am pierdut sarcina. era cu mine in salon o tipa din Galati sau undeva din zona care venise sa faca histero parca, a nu stiu cata. era dupa destule incercari, eu inca "virgina" in ale fiv-ului, si mi-a zis ca pastreaza toate chitantele ca in cazul in care o va supara vreodata copchilul sa ii poata arata cat i-a costat sa il aduca pe lume, drept urmare sa faca bine sa asculte de mami si de tati.
nanne16 spune:
Qiao, asta cu chitantele este buna
Poate as fi avut si eu sansa de mai multe teste pozitive, daca n-aveam parte de gigei amarati , dar lasa ca ne-ajuta nenea sa ii gaseasca pe aia giugiuc
Si mentionez ca era vorba de un pusti de clasa întai, nu unul de 2-3-4 ani.... Ma rog se zice parca cum ii educi, asa ii ai
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
QiaoBing spune:
nane tie ti-a zis cu ce va continua dupa cele 9 zile ? ca pe mine m-a lasat cam in ceata la capitolul asta si am ramas cu intrebari nepuse avand in vedere urgenta cu cezariana
Lara27 spune:
hello,
mancare?? take-out chinese
nanne, guess what?? si eu tot cu EBITuri la multinationale imi duc zilele (cu provizioane, pana acum cativa ani).. ah, si evident am cetit Carrie Diaries, SATC cartea in original si ma mai asteapta vreo doua volume a lui Candace pe shelf, doar ca astept sa plec in contzed, sa le iau cu mine..
qiao, felicit initiativa sunt convinsa ca, va fi incununata de succes si nu zic doar asa, pentru rating, ci chiar cred ca, iti va aduce bb dorit (dc vrei sa fie gen unul din gashca Brangelina, nu uita sa specifici in formular..) btw, ce-ai hotarat? varianta ovo' sau embryo?
elly, imi dau seama ca, esti stressi, dar, tot te-ntreb..cum nu te-ai gandit tu dinainte (inainte de a incepe fiv-ul) ca, incepand de vinerea asta (cel putin) pana duminica viitoare ai avea nevoie de cateva zile de concediu..imi dau seama ca voi faceti fiv acasa, dar, totusi..e o procedura atat de complexa incat, cel putin de la declansare pana cateva zile post ET m-as asigura ca, stau in CO, fie ca sunt in tara sau in strainatate..
to be continued..
nanne16 spune:
Evident ca nu poate fi sigur totul, insa mi-a schitat ceva...
In cazul meu a spus ca ar începe cu 300 gonal/zi, la care se va ajusta in functie de raspuns + vreo alte 3-4 Orgalutran/Cetrotide.
Estimeaza o stimulare de 8-10 zile. Dupa primele 3-4 zile ar urma o noua eco unde s-ar regla dozele, daca e cazul, apoi mi-ar rechema la alta eco peste ~ 3 zile. Mi-a zis ca ar fi alegerea mea daca as dori sa petrec perioada asta in Istanbul sau nu...
Nanne
_