stat dat in judecata pentru indemnizatie crestere
Raspunsuri - Pagina 2
marius spune:
Nu inteleg de ce esti nevoita? Ai terminat 1 an conform optiunii tale te intorci la serviciu, nu?
www.facebook.com/marius.pernes.3" target="_blank">Destinul meu este de a fi "noi" pentru totdeauna
eumada spune:
In primul rand nici o lege nu se aplica retroactiv.La data la care ai optat era in vigoare o lege.Ulterior s-a schimbat,nu mai ai ce face.
Esti libera sa dai in judecata statul roman pentru ce vrei tu,dar trebuie mai intai sa te documentezi.,Daca ai semnat ca esti de acord(atunci cand ai facut dosarul pentru cic ai semnat o cerere si ai luat la cunostinta de prevederile legii).Nu ai ce face si nu vei avea castig de cauza.Ti-o spun ca unul care lucreaza cu astea.
Da,am cunostinte care regreta acum ca au ales perioada de un an,dar,nu au ce face.Plus ca,sa spunem ca ai castiga...procesul...ma indoiesc ,nu ai baza legala.
Atunci,in primul rand va trebui sa restitui banii pe care i-ai luat in plus fata de plafonul de 1200 ron,care este la optiunea pentru doi ani.Sa zicem ca ai luat 1700 ron,pentru ca ai optat pentru un an.Ei,presupunand ca,in urma ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti favorabile tie,ai dreptul la doi ani cu 1200..pai da tu inapoi 500 x luni diferenta si mergi cu restul.
Da,legea a schimbat-o Boc ca sa faca economie la buget.Da,legea e nedreapta.Da,si mie mi s-au luat 15 % din indemnizatie.Acum nu am nci o sansa sa castig un eventual proces,ca sa-mi dea diferenta de cand mi-a luat mie banii.Pentru ca nu am baza legala.
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Nu inteleg de ce esti nevoita? Ai terminat 1 an conform optiunii tale te intorci la serviciu, nu? www.facebook.com/marius.pernes.3" target="_blank">Destinul meu este de a fi "noi" pentru totdeauna |
Plus ca,vei incasa stimulentul de 500 ron,ceea ce nu e de aruncat.Cand ai optat trebuia sa stii care sunt pasii.