FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 31

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Sandy vin la tine, la asta te gandesti tu acum? Cand vine CM dupa dipherelyn?? Iti spun eu, cel putin 9 luni nu vine . Maine intru dupa tel sa vad betanul

Fetelor vezica plina are rolul de a ridica uterul si de al aduce in linie dreapta cu vaginul, astfel elimina riscul de a intepa endometrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

OF Amalia Am fost tare increzatoare ca sunt graviduta pana azi dupa amiza cand m-a cuprins deodata disperarea si nu mai imi trece
Sper sa ma mai linistesc. Incerc din rasputeri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Sandy nici eu n-am ce sa le reprosez austriecilor decat ET-ul cu vezica plina (mie mi-au solicitat si histero inainte - sorry daca am lasat sa se inteleaga altceva!).... efectiv simteam ca-mi ies ochii din orbite asteptand sa pot merge la baie, iar ca bonus am primit si-o injectie cu progesteron. O suspectez pe asistenta care mi-a prestat intepatura de "rele tratamente", m-am tinut cu mainile de .... aproape o saptamana.

Schema mea este urmatoarea: AC din z1 de cm pana pe 16.10, pe 15.10 trebuie sa fac injectia cu Diphereline, apoi incep sa iau estrogeni

Ivisor am avut si eu doua ET-uri cu vezica goala alta viata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Tusferi, draga de tine te rog din suflet sa nu ai retineri in a-ti exprima bucuria si fericirea pe care o traiesti, ma bucur din inima pentru bebei tai si iti doresc sa iti fie bine cat mai curand.
Nu am mai intrat ca am avut f. mult de lucru, ramasesem in urma cu planificarile, planurile etc, dar acum m-am pus pe treaba.
Imi revin, accept realitatea ca nu am alta solutie, mai sangerez, dar ma simt mai bine.
I-am scris Svetlanei,mi-a raspuns ca pot face FET-ul in 3 luni, mi-a trimis schema de tratament in care nu mai am dypherlin, am estrogeni,la care mi-a adaugat aspirina si prednisol. Acstea nu se dadeau pentru mutatii?
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
RODICA aspirina este pt sange,iau si eu si acuma seara o tableta,dar nu e suficienta daca ai mutatii,pt asta iti trebuie heparina injectabila.Iar predison este pt a nu iti respinde celulele killer din uter embrionul,iti scade sistemul imunitar de tratament....am luat si eu pt ca mi-au iesit 10% ridicate in analize celule killer si eu le-am cerut din start,m-am tinut de capul lor sa-mi dea.Ei mi-au dat o tableta dat de 5 mg eu am luat seara 2 tablete,doza oricum era mica si asa si nu afecteaza sarcina cu nimic,m continuat cu ele pina in sapt 14.
Fetele eu plec la Dr imediat sa-l vad pe bebe,il punem pe ubs video azi Ultimadata scuipa acuma cine stie ce tampeni mai face azi
Sa vad unde pot incarca filmulete video pe net sa vi-l pot arata si voua...matusico azi iti face cu manuta nepotelul daca Dr i-mi pune toate ecografile pe USB memo.Ce putin a mai ramas,cind ma gindesc ca mai e putin si schimbam locul matusico
Fetele va

Looana 33Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Frumoaselor, ce faceti voi, cum a fost in wk?
Eu am vrut sa va scriu si ieri dar mi s-a dat peste cap tableta si mi- am prins urechile, s-a instalat nu stiu ce programa, s-a facut un update si e varza tot, nu mai face nimic calumea acolo. Tre sa ma pun bine pe langa iuby sa mi-o faca inapoi cum era...daca mai poate.
Looanaaa, pe unde umbli mai mama ca nu ai mai dat nici un semn cateva zile, intram la banuieli. flacaul sugubat si scuipacios si de abia astept sa vad si eu filmuletele . Off sper sa rezolve si dr mea problema pe care o are la ecograf sa-mi dea si mie macar un filmulet cu el, sa am ce sa-i arat la nunta . Eu in scumb am cucu pozat in diferite faze si din diferite unghiuri....de fiecare data cand mergeam la eco nimeream tot pe altcineva si in loc sa-mi faca si mie o poza la fata sa-l vad si eu...imi faceau poza la cuculet . Bine si el e tare incapatanat, nu se lasa pozat la fata absolut deloc, nu vrea si gata, cand il prinde intr-o pozitie buna isi pune mainile la fata .
Sper, sa treaca repede zilele astea si sa te intorci cu bine in cuibusorul tau. Tare nu-mi placeau mie deplasarile astea

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
27+

Mergi la inceput

Sandy, te astept cu beta mare, hai fii putin mai optimista, trebuie sa crezi in sansa lor, sunt embrionasi puternici si tinerei
Tusferi, super faza cu parintii, cred ca au avut un soc cand au vazut 2 . Ce fain ca te intelegi bine cu soacra....Sincer si eu aici ma simt cel mai bine, la odisee nu-mi gasesc locul, acolo majoritatea au obtinut sarcina natural, au o cu totul o alta viziune asupra lucrurilor. Oricum am ce invata de la fetele experimentate ca eu una sunt in plop cu absolut tot ce tine de o sarcina/ copil. Eu m-am documentat doar pana la beta pozitiv, ce urma dupa asta nu am avut niciodata curajul sa studiez. Sincer...si eu am unele retineri in a spune cate ceva despre bebe, nu vreau sa rasucesc cutitul in rana nimanui, ca am fost si eu in situatia asta si stiu f bine cum e....dar cred eu ca nici daca dispar nu e bine, cine sa le mai incurajeze pe fetele care urmeaza, cine sa le sfatuiasca. Si eu la randul meu am fost ajutatat asa ca trebuie sa intorc acest ajutor. Daca vom deranja vreodata cu detaliile despre bebe, cred ca fetele ne vor spune, oricum eu nu ma voi supara...
Rodica, cum te mai simti? Te simt mai...in forta putin...stiu ca e greu, dar timpul le rezolva pe toate.
Alina_alba, Smaick...nu ati mai dat pe aici de cateva zile, ce mai faceti fetelor?
Amalia, Miracol, Ivi fete cucuiete
Ma gandesc zilnic si la Apalina si la Brigit

va pup pe toate....Doamne ce ne- am inmultit...sa aveti o zi superba

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi va matusica pe toate

Loana nazdravanul mic si buzat deabia astept sa il vad
Irilac
Fetele mai am 6 pastilute de luat inca nu imi vine sa cred ce aproape sunt

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota

Mergi la inceput

Si.....vesti bune despre Brigit...
"Am intrat sa va spun ca astazi Brigit isi duce gemenasii acasa. Au crescut frumos amandoi si sunt niste scumpi."(Tonirro mai tine legatura cu ea si ne-a dat de stire )

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

BRIGHITEBRAVO!!!!!sa fiti sanatosi si sa va bucurati de frumoasa familie

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota

Mergi la inceput