FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 31
Raspunsuri - Pagina 17
amaliaro spune:
Fetelor pe unde umblati?
Eu acasa cu iuby stam la clocit si ne minunam ce repede trece timpul mai avem putin pina la marea intalnire am EMOTII in schimb sunt fericita cant prin casa si iuby e topit tot cind ma vede ce sa zic ma iubeste DD si ma ajutat parca cineva langa mine folosea o baghieta magica nu imi vine sa cred ca ma ajuns atat de aproape de ziua cea mare
Miracol micuta mea frumoasa
Loana imi lipsesti tare tare mult
Sper ai salutari de la blond
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota
irilac31 spune:
Buna dragelor, eu azi m-am plimbarit pe la magazine, am cheltuit ultimii banuti pe care ii mai aveam, acum stau in mijlocul patului si rod un mar.
Apalina, ce putin mai e......Doamne ajuta, sa ai parte de o nastere usoara, bebele sa fie sanatos si tu sa te refaci repede. Te asteptam sa ne dai de stire despre tine.
Miracol, sper ca ai terminat toata treaba, vina si la mine ca eu nu ma simt in stare de nimic
Pupici la toate si sa aveti o duminica frumoasa
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
27+
amaliaro spune:
Buna dimi fetele cucuietele sa aveti o duminica frumoasa
pt prima pagina:certificat de casatorie in copie si tradus la notar pentru a evita sa mergeti aici la notar
amalia tsakoniati
fivdonate spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Buna dimi fetele cucuietele sa aveti o duminica frumoasa pt prima pagina:certificat de casatorie in copie si tradus la notar pentru a evita sa mergeti aici la notar |
Rezolvat !
amaliaro spune:
amalia tsakoniati
miracol11 spune:
Buna fetelor,
Irilac, stai cumintica ca tu tre sa aduci pe lume un bebe sanatos si LA TERMEN!!!...lasa ca vin eu si iti fac curat...no problem
amaliaro
sper
va doresc o duminica furmoasa si linistita!!!pupuci tuturor
Astept un "miracol" curand...
tusferi spune:
Neata, dragele mele!
Gata, am anuntat familiile. Le-am dat cate un plic, mamei si soacrei in care le-am zis ca se afla un cadou. Pacat ca n-am filmat momentul, cu o camera ascunsa
Si-au dat seama imediat ca e vorba de o eco, dar nu s-au prins ca sunt 2 in poza. Dupa momentul initial de euforie, lacrimi si pupaturi, le-am pus sa se uite mai bine pe eco, si sa imi spuna care e bebe. Unul din bebici se vedea f bine si a fost imediat identificat. Le-am aratat bebe 2 si le-am intrebat ce este. N-u s-au prins, asa ca le-am zis eu, ca e tot bebe...
Iar lacrimi, iar euforie, pupaturi. Socru-meu plangea pe furis, dragul de el...
Seara mi-a fost groaznic de rau, cu dureri de cap si nenumarate varsaturi. Roiau saracutele pe langa mine si nu stiau ce sa imi faca sa imi mai treaca...
Si asa sunt ca o printesa cand vin aici, ma tine soacra mea numai in puf... Acum cu atat mai mult. Pacat ca ei stau departe si ne vedem rar...
Va doresc o duminica linistita!
Va pup
PS. Miracol, sa stii ca am retineri sa va povestesc despre eco si despre puiuti, ca stiu cat de greu iti este tie si Rodicai si imi pare nespus de rau ca nu ne bucuram toate in acelasi timp, dar nici nu am cu cine impartasi aceste bucurii, pt ca inca nu am anuntat lumea si pastrez totul in mine. Aici este singurul loc unde pot sa spun tot ce simt si simt ca aici ma inteleg toate fetele f bine, pt ca toate avem povesti similare, cu multe incercari si esecuri, cu multa lupta pentru a dobandi ceva care pt alte femei vine in mod natural, fara nicio bataie de cap. Nici nu m-am anuntat inca la odisee, pt ca nu am multe lucruri in comun cu fetele de acolo, tinerele, majoritatea la al doilea copil, sarcini obtinute narural... Le citesc si invat de la ele, ca sunt deja la a doua experienta de genul asta, dar eu aici simt ca apartin, acestui grup de fete sufletiste si luptatoare.
Va imbratisez pe toate cu drag si ma gandesc mai ales la Apalina, care curand isi va strange in brate bebelusul
Va pup si scuze ca m-am intins atata... E de vina caruselul de emotii specific perioadei asteia de sarcina. Pup
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
Ruxandrica spune:
Tusferi cred ca ieri te-ai simtit foarte speciala , sper sa-ti treaca in curand starile de rau .
Fetelor am si eu o intrebare: ET-ul se face cu vezica plina sau goala ? Intreb, pt ca la ultimul ET am avut vezica plina si n-a fost deloc placut .
In curand intru si eu in cursa, aparent cm-ul meu vrea sa-mi faca o bucurie si sa vina cu cateva zile mai devreme: azi m-am trezit in niste dureri atat de bine cunoscute, cred ca maine ma pocneste "avalansa" .
Sandy poti sa-mi spui si mie care-i faza cu indometacinul la ET?
ma bag la niste filme: Duminica placuta!
amaliaro spune:
Ruxandrica eu stiu cu vezica plina tocmmai am auzit medicul spunadui unei paciente ,de indometacin nu stiunimic
amalia tsakoniati