FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 31
Raspunsuri - Pagina 15

amaliaro spune:
Fetele ia spuneti la matusica ce imi trebuie mie fac lista pt pachietul din Romania si am pus Metafolin, nospa ,
Iau aici vitamine prenatale acid folic+b12
maneziu +vitaminca C
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota

irilac31 spune:
Sandy...mare veselieee, , felicitari, sa ai parte de o sarcina usoara si fara probleme, asteptam si beta nr. 2
noi 2...bravos si tie , eu zic ca e doar 1...
Amalia, fac galerie de pe acum
. sa fie cu schimbari majore acest inceput
Spriridonia, bine ai venit
Mai fetelor da ce frig s-a facut
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot 27+

sper spune:
Amalia in Romania nu se gaseste metafolin, se gaseste Femibion care sunt vitamine prenatale care contin si metafolin. Dar atentie pt ca Femibion contine si Iod si nu stiu dc tiroida ta pe care o tratezi cu euthyrox il suporta (eu nu il suport) . In germania este Taxofit Folsaure metafolin (7-8 eur 20 pastile) si Femibion fara iod.
Mai poti cere din Ro L-arginina care e pt vascularizarea/cresterea endometrului si o iei pana la ET max 3 capsule /zi , eu folosesc din asta http://vegis.ro/l-arginine-30cpr-SEC019--p498031.html?gclid=CK_h48G1xrICFUG-zAodjiEAYw
Spiriridonia bine ai venit
Noi2 & Sandy asteptam betele nr 2
Lara si la mine ploua si e frig, brrr.

Ruxandrica spune:
Lara pICSI se plateste separat si costa 150 E
Sincer ... tot ce am intrebat eu extra fata de "pachetul de baza" costa mult mai ieftin fata de alte clinici. De ex: endometrial injury costa numai 80 E, m-ar fi tentat numai ca asta inseamna inca un drum pana acolo, si nu stam deloc bine la capitolul zile de CO, cu FIV-ul asta suntem la "limita imposibilului".
Sunt curioasa cat poate sa coste la mine aici... mi-e si teama sa intreb :)) tocmai ce am facut un bilant cat m-a costat biopsia de endometru 980 E, din care 700 a fost numai "spitalizarea" .Si inca nu am obtinut rezultatele .
Amalia

Sandy2707 spune:
Buna fete dragi din clubul veseliei,
Mutlumesc mult, mult tuturor pentru sustinere
Ari, Lara, Cocolino, Fumi, Ruxandrica, Irilac, Smaick, Asia, Loretta multi pentru voi, bebei vostri si viitorii vostri bebeii
ca doar aici ne gravidim toate
.
Lara dear na ca mi-ai citit gandurile tuuuuu...da' daca stiam ca tb sa-mi barfesc uterul ca sa-mi dea si el un beta decent apai de cand il barfeam si-l barfeam si-l barfeam
PICSI nu intra in pret la Reprofit (doar ICSI), dar nu e un capat de tara costa 150Euro in plus fata de cei standard 4500E/FIV
Cocolino sa-ti traisca printisoru si sa creasca mare si sanatos si sa-l nasti cu bine la 9 luni
Iri tu ce-ai facut la eco?
Ari cred ca raman pe luni cu beta ca in vara tare m-am stresat cu atatea bete. Sper ca luni sa fie de cel putin 4 ori mai mare. Tot luni mai fac si progesteron si estradiol.
Amalia bafta cu medicamentele si sa fie inceputul unei noi vieti pentru tine. Doamne ajuta Da sa stii ca n-am inteles intrebarea cu pachetul de medicamente
Asia cum esti? N-ai mai repetat totusi beta?
Si la final un gand bun pentru Brigitt si puitii ei
Fetelor va doresc o zi insorita
Eu azi m-am dus si m-am aprovizionat cu Clexane si Utrogestan pentru urmatoarele 4 saptamani. Doamne ajuta
Fetelor eu de cateva zile sunt cam insomniaca...oare de la atatea vitamine?

Sandy2707 spune:
Spriridonia Doamne aqjuta sa iti indeplinesti visul cat mai repede.
Acuma drept vorbind eu cred ca tu ai avea sanse de si cu ooole tale ca AMH-ul tau mie nu mi se pare mic. Poate nu au fost schemele tale de stimulare cele mai potrivite da eu daca as fi in locul tau nu as renunta.
Oricum indiferent de decizia ta eu iti doresc din suflet sa strangi cat mai repede un pruncut in brate

amaliaro spune:
Sperce grija ai tu de matusica picioru ce iti face?te apuci de ceva sau ce faci?
Ruxandrico
Loreta
Irilacmerci mult
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota

fumi spune:
Ceau fetele,
va doresc un week-end minunat si sa ne auzim cu bine saptamana viitoare!
o sa fiu plecata la sat si n-o sa am acces la internet! la toata lumea

Sandy2707 spune:
Amalia hai ca am mai citit si cred ca am pricipt si io cu neuronul ala mai batran- deci ti-ar mai putea fi de folos supozitoare de glicerina ca s-ar putea sa te constipi de la progesteron; de asemenea ti-ar mai fi util supozitor diclofenac sau indometacin(am inteles ca e bine sa iei inainte de ET cu 1H sau imediat dupa ET un supozitor de diclo sau indometacin si o tableta de Nospa). Estradiol iei de la tine? Ca la noi se gaseste doar in Cycloproginova pastilutele albe.Sper are dreptate sa iei daca poti Femibion fara Iod si mie imi face rau la tiroida iodul din Femibion.
Aspirina si Clexane iei de acolo?