FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 31

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Amalia, multumim de veste!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Noapte buna fetele!

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spriridonia spune:

Buna seara fetelor!
Sunt o "colega de suferinta".. va urmaresc cu mult interes de ceva timp, iar fiecare reusita de-a voastra este o mare bucurie pentru mine!

Mergi la inceput

va multumesc ca impartasindu-va experienta, atat de apropiata de a mea, m-ati ajutat sa depasesc durerea neputintei de a avea copii si sa sper.

Mergi la inceput

pe scurt despre mine: 35 ani, amh mic (rezultate diferite de la un laborator la altul, intre 0.72-1,3 anul acesta si 2- 4,7 ng/ml anul trecut!!), 2 FIV nereusite in Bucuresti (Medlife si Gynera), tiroidita autoimuna(TPO 807, TSH 3.17) si trombofilie (MTHFR mutatie 1298 A>C heterozigota, PAI-1 mutatie 675 4G homozigota). vegetariana si "munco-alcoolica" ...k sa ma portretizez cat mai complet

Mergi la inceput

La ultimul fiv din luna iulie a acestui an am aflat ca ovocitele mele oricum putine sunt si de proasta calitate..atunci am fost sfatuita sa incerc o procedura cu embrioni donati, pentru ca si sotul meu are pb. a urmat o perioada ft grea pt mine, mi-a fost greu sa accept ideea ...insa imi doresc mult copii iar reusitele voastre m-au ajutat mult sa cred ca mai este o sansa si pt mine

Mergi la inceput

asa ca la acest inceput de septembrie am scris la Reprofit, mi-a raspuns Svetlana k e o lista de asteptare de vreo 3 luni...asa k astept...cu nerabdare!
intre timp am scris si la Unica, la ei pare totul mult mai rapid...insa nu m-am putut hotari eu atat de rapid!
citind experientele voastre si inspirata de reusitele Laurei,Alinei, Brigit, ... parca tot catre Reprofit inclin

Mergi la inceput

deci, pana primesc un rapuns de la Reprofit, am inceput cu vizite pe la medici, sa ma asigur k sunt cat mai ok pt inceperea tratamentului.

Mergi la inceput

cochetez si cu ideea sa fac o inseminare intre timp...nu am incercat pana acum varianta donatorului si uneori inca mai sper k poate mai am o sansa si cu ovocitele mele

Mergi la inceput

Pt problemele mele de trombofilie, am incercat sa ma programez la dna. Uscatescu, insa mi s-a spus k e o lunga lista de asteptare...stiti cumva daca dna. Avram mai consulta in Bucuresti si la ce clinica?

Mergi la inceput