FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 31
Raspunsuri - Pagina 12
tusferi spune:
Amalia, multumim de veste!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
spriridonia spune:
Buna seara fetelor!
Sunt o "colega de suferinta".. va urmaresc cu mult interes de ceva timp, iar fiecare reusita de-a voastra este o mare bucurie pentru mine!
spriridonia spune:
va multumesc ca impartasindu-va experienta, atat de apropiata de a mea, m-ati ajutat sa depasesc durerea neputintei de a avea copii si sa sper.
spriridonia spune:
pe scurt despre mine: 35 ani, amh mic (rezultate diferite de la un laborator la altul, intre 0.72-1,3 anul acesta si 2- 4,7 ng/ml anul trecut!!), 2 FIV nereusite in Bucuresti (Medlife si Gynera), tiroidita autoimuna(TPO 807, TSH 3.17) si trombofilie (MTHFR mutatie 1298 A>C heterozigota, PAI-1 mutatie 675 4G homozigota). vegetariana si "munco-alcoolica" ...k sa ma portretizez cat mai complet
spriridonia spune:
La ultimul fiv din luna iulie a acestui an am aflat ca ovocitele mele oricum putine sunt si de proasta calitate..atunci am fost sfatuita sa incerc o procedura cu embrioni donati, pentru ca si sotul meu are pb. a urmat o perioada ft grea pt mine, mi-a fost greu sa accept ideea ...insa imi doresc mult copii iar reusitele voastre m-au ajutat mult sa cred ca mai este o sansa si pt mine
spriridonia spune:
asa ca la acest inceput de septembrie am scris la Reprofit, mi-a raspuns Svetlana k e o lista de asteptare de vreo 3 luni...asa k astept...cu nerabdare!
intre timp am scris si la Unica, la ei pare totul mult mai rapid...insa nu m-am putut hotari eu atat de rapid!
citind experientele voastre si inspirata de reusitele Laurei,Alinei, Brigit, ... parca tot catre Reprofit inclin
spriridonia spune:
deci, pana primesc un rapuns de la Reprofit, am inceput cu vizite pe la medici, sa ma asigur k sunt cat mai ok pt inceperea tratamentului.
spriridonia spune:
cochetez si cu ideea sa fac o inseminare intre timp...nu am incercat pana acum varianta donatorului si uneori inca mai sper k poate mai am o sansa si cu ovocitele mele
spriridonia spune:
Pt problemele mele de trombofilie, am incercat sa ma programez la dna. Uscatescu, insa mi s-a spus k e o lunga lista de asteptare...stiti cumva daca dna. Avram mai consulta in Bucuresti si la ce clinica?