Foarte bune sfaturile de aici. Ma bucur ca am deschis subiectul.
O sa incep sa merg si cu masina mea pe drumuri nepublice ca sa ma obisnuiesc fara instructor in dreapta
Vroiam doar sa va zic ca am luat permisul si ca abia acum, dupa primul drum de vreo 50 de km singura, am realizat cat de mare este responsabilitatea si cati nebuni sunt pe drum. Trebuie atentie neintrerupta la toti factorii tot drumul. Dar a fost, si sper sa fie OK in continuare
Felicitari! Deci se poate...
Chiar daca ti s-a parut dificil, a fost cea mai usoara parte din viata ta de sofer.
Am sa-ti spun si tie ce i-am zis sotiei cand a luat carnetul: mergi cu viteza pe care o simti sigura pentru tine; dar fa chestia asta pe partea dreapta a drumului; nu schimba brusc directia sau banda de mers, adica tine drumul intre liniile alea albe desenate, chiar daca iti apare un caine in drum; si nu te panica daca incep fraierii sa te claxoneze (vocifereze, etc) daca nu mergi suficient de repede, ti se opreste motorul sau alte alea, pentru ca absolut nimic nu ti se poate intampla. Nimeni nu se va "sui" pe tine cu masina, nimanui nu-i convine sa stea prin service la reparat masina proprie. Urmeaza o perioada in care vei invata masina "cu ochii inchisi" si abea dupa aia vei incepe sa vezi si pe unde mergi
Bafta!
Rufus, Tora si iadele