Bulgarasi de ian-feb2013, capitolul 23
Raspunsuri - Pagina 7
Bubblegum spune:
mamipapatotbine ai venit! Vrei sa ne dai mai multe date despre voi sa va trecem pe listuta (DPN, ultimul Cm, varsta gestationala)?
Vikisor si pe mine astazi (pentru prima oara) m-a sculat feciorul din somn pe la 4 dimineata ca avea chef de fotbal cu burtica mea:))pana am adormit iar se facu vremea sa ma trezesc:)
Blue bravo, asa va vrem, sanatosi si 'in plan'.
22+ cu
mami_papatot spune:
Bubblegum - Multumesc frumos pentru intentie: DPN-UL este 24 februarie, dar posibil sa ne vedem mai repejor cu Placintzica pentru ca am nascut cu ceazriana prima oara si nu cred ca vom astepta termenul, UM - 20 mai 2012, astazi avem 17 saptamani si 3 zile. Intentionam STEM tot cu CBC , ca si la primul copil si nastere la RM cu dr. Parvu Ioan (tot la el mergem si la supraveghere si mai ales morfologii - mi-a urmarit si prima sarcina si este un dr. de milioane).
Nici nu stiu ce sa va mai spun despre noi ... pana acum am luat 5 kg in sarcina, si stau cu girja mare pt ca la Honey am luat 28 ( mai exact ajunsesem la 102 ) si nu as vrea sa se intample la fel .
Pana prin noiembrie probabil ca nu voi intra foarte des pe forum din lipsa de timp dar dupa aceea nu mai scapati de mine.
Va foarte pupacesc pe toate si acus fug la birou!
P.s. dupa ce imi termin ciorbita de loboda!
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 17+ cu Placintzica
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_papatot Multumesc de intampinare! Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT POZICI Sunt cucoana-n casa mea! |
Bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si la termen cu un bebe sanatos! :*
22+ cu
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
majia spune:
Maggie, mukta sanatate si tie si bebicului. Eu vreau sa cred in minuni!
Mena, imi pare rau ca esti blocata in pat, dar faptul ca stai suparata nu o sa te ajute nici pe tine nici pe bebe. Daca respecti ce ti-a zis medicul o sa ajungeti fara probleme la termen .
Dankutza, felicitari pentru baietel!
Mys si Blue, felicitari pentru morfo.
Mami de Honey, bine ai venit! Si eu o sa fiu mult mai activa din noiembrie.
Noi am fost luni la morfo, bebe e perfect. Toate bune si frumoase, e maricel. Nu mai stiu cine scria de IR marite, mie mi-au iesit:
pe cordon 0.66
dreapta 0.63
stanga 0.54
Doctorul mi-a zis ca nu e nici un motiv de ingrijorare. In seara asta merg si la doctorul meu, sa vedem ce zice.
lui Tudor si 21+ cu
lorena_86 spune:
Buna fetelor!
Am venit de la morfofetala, suntem foarte bine, sanatosi tun si cu toate la locul lor, functionale si bine formate. Am mai recuperat, avem 22 sapt si 6 zile, miscaret de i-am dat bataie de cap lui nenea doctorul, col de 3,6 iar IR-urile super ok, se cunoaste ca fac clexane, am pe dreapta 0.46 iar stanga 0.49 asa ca nu mai vin la bucuresti ca nu are rost deocamdata. Are 535 g...si suntem asa de fericiti!
va pup!
22+
lorena_86 spune:
aaa si daca tot e vb de bebei nocturni si al meu e, exact cand vine seara il apuca distractia, ziua doarme si noaptea se distreaza...
22+
lorena_86 spune:
aaa si fetelor am avut si o surpriza mare la eco....bebe s-a intors cu capul in sus, de pe la 13 sapt era cu caputul in jos iar acum il avea sus sus...asa ma bucur
deci se poate intoarce si asa...poate ramane cum vrea ca noi oricum facem cezariana
22+
vikisor spune:
fetelor... felicitari pentru eco reusite!!!!
a mea s-a mutat cu capul in jos vinerea trecuta si cand impinge cu piciorusele zici ca e alien
noi deja avem ore de miscare: dimineata (de obicei dupa 7, cand ma trezesc si eu, pana pe la 10), la pranz (de obicei dupa ce mananc, pe la 1.30-2 incepe activitatea), si seara pe la 10 incepe... dar isi mai face simtita prezenta si in restul intervalelor... in functie de cum s-a odihnit si cata energie a primit de la mine (fructe, legume, lapte, zahar) si parca imi vine sa vb mereu cu ea, sa o alint, sa o mangai etc
vroiam sa va intreb: primesc diferite sfaturi de la mamici referitor la statul in camera cu bebelina in spital: unele spun ca e foarte ok sa stai cu ea, altele ca nu trebuie sa stai, ca e obositor. acum eu zic ca oricum o sa stai cu bebelina cand ajungi acasa, si asa te obisnuiesti cu ea, te inveti cu ea, o poti admira, mangaia, se formeaza o legatura cand e cu tine in camera. poate sunt egoista, dar nu as putea sa o las sa stea in alta parte a spitalului
24+ cu printesa