Bulgarasi de ian-feb2013, capitolul 23

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Am fost la eco morfologica de T2 :D
Toate bune si frumoase, mi-a cofirmat ca e fetita, are toate cele in ordine, insa nu a putut vedea f bine inimioara (doar dintr-un unghi din doua cat ar trebui) si ma mai duc saptamana viitoare sa finalizam analiza. M-am linistit si cu prostiile pe care le-a debitat araboiul, deci e totul ok.
In alta ordine de idei, am venit acasa si l-am gasit pe fi-meu ud fleasca, cu pampersul plin de pipi pt ca soacra-mii nu i-a dat prin capul ala sec sa-l schimbe!!! Nu stiu ce soacre aveti voi, dar a mea e cateodata..

lui Matei (15.12.2010) si 21+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

blue : pai pt pachetul basic reducerea de abonat e 5 % si pt cel extra : 10 % ... deci 800 ron oricum vine mai mult, important e ca sunt medicii respectivi acceptati , printre care si al meu

la stem e ok ... daca semnam avem gratis tesut din cordon ombilical : deci vor fi doar 3590 de platit (6100 cu tot cu stocare pe 20 ani ) fara 1440 de plata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

:) felicitari pt morfo ...
funny bunica ... s-o fi gandit ca rezizsta mai mult un pasmpers :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Mys, bafta la eco!

Mena tu nu ai inteles ca nu mai suporta topicul vesti rele? Stai cuminte si nu te gandi la ce s-ar putea intampla rau, vei vedea ca vei reusi sa ajungi la 38 de sapt cu bine!

Pentru cele care veti merge la Babyexpo, distractie placuta! Sa primiti premii si pt noi

Maggie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Blue, deci tu ai maine morfo? Bafta si sa ne spui tot ce afli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Ne da tata-mare premii

Am vazut ca maternitatile private colaboreaza mai toate cu CBC, care vine si la targ, poate obtinem un pret mai bun :D
Stiu ca am mai discutat subiectul, v-as ruga sa dati si nume cu cine ati/veti semna contractul pt stem

lui Matei (15.12.2010) si 21+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

mys si eu am patiti la fel. am stat 1.30h si bb tot nu a vrut sa se intoarca.a stat numai cu fundu la noi si un pic pe lateral.pt asta si pe mine m-a chemat inca o data poate o fi mai cooperant.
in ceea ce priveste celulele stem, am citit,am intrebat mamici,doctori si m-am convins.nunsemnez cu nimeni.e pura afacere ca sa fiu finutza.desi as vrea sa donez cordonul,sa vedem daca pot cumva.parca nu as vrea sa se piarda ca ar fi pacat.ma gandesc ca poate e cineva care ar putea sa aiba nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ia uitati ce am gasit.

http://www.desprecopii.com/info-id-7968.htm

Poate scrie cineva la adresa de mail si sa stim si noi despre ce reduceri este vorba: analize? ecografii? stem? nastere?
Eu nu ma duc la Regina Maria dar poate e vreo reducere importanta....
Daca primiti raspuns, spuneti si pe forum, va rog.

cu 18+ ... si am inceput luna a-V-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna dimineata burtici!

Va urmaresc ceva vreme dar din diverse motive nu am scirs pana astazi.

Vin de pe crenguta randucilor de aprilie 2008 si din motive de neavut timp sa mai scriu, uitasem si parola si tot ... am tot incercat sa le recuperez si nu am primit niciun semn din partea administratorilor. Si astazi zic, ia sa incerc si asa ... SI A MEEEEEEEEERS !

Ce pot sa va spun despre mine? Am deja o fetita dulce ca mierea, Honey, de 4 ani si 5 luni si acum se pare ca asteptam tot o fetita - cel putin asa ne-a spus dl. dr. Parvu Ioan la morfologia de la 14 saptamani> Cu mentiunea (stia ca imi doresc baietel) ca ... poate gresesc ... 10 %. Asa ca nu ma bazez eu pe procentul asta asa de mic, deci ... treceti-mi in cont inca o fetita! totusi O IUBESC!

Gata, incerc acum sa imi reconfigurez semnaturi, etc.

Va pupacesc pe toate , sunt sigura ca ne vom imprietenii si ca vom avea o odisee frumoasa, numai cu mamici si bebei sanatosi!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Papatot bine ai venit!

Mys daca vom semna, va fi din nou cu CBC. Cel putin acolo am fost si am vazut cu ochii mei ce este acolo. Nu stiu daca am raspuns mai demult la intrebarea ta, dar vom folosi salteluta fetitei care este 100% din cocos. Felicitari pt eco!

La Babyexpo, sunt firme care dau mostre pt gravidute, dar mai mult pt mamicile cu copii. Cum intrati va va astepta o fata de la NUK, care va va da o punguta cu o suzi, o tetina, mostre de tampon de san si o invitatie pt urmatorul BE. Apoi mai sunt firme care dau mostre de creme pt gravide (pt vergeturi). Pt mamicile cu copii sunt mai multe: mostre de crema de fundulet, de crema de corp, de cereale, de laptic, de pampers. Cam asta imia duc aminte.

cu 18+ ... si am inceput luna a-V-a

Mergi la inceput