Confidentialitatea datelor

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Eu inteleg sa refuzi cuiva o asigurare de viata pe motiv de boala grea, dar o asigurare de sanatate in aceleasi conditii? Si omul ala ce sa faca, cum sa se trateze?

Tocmai ce mi-a zis seful meu astazi ca el a trebuit sa lase banca sa-i ia sange inainte de-a primi ipoteca pt. casa.... Mie asta mi se pare deja exagerat.

WAUW! Asta chiar ca e nou in Olanda. Acum 6 ani nici pomeneala de asa ceva....Olanda se degradeaza

Nu stiu daca asigurarea pe viata e obligatorie, acum 6 ani nu era. Am facut asigurare de viata, mai tarziu, pe casa dar asta pt ca noi am vrut, in caz ca se intampla ceva cu sotul. Asta anul trecut, deci nu demult. Nu ne-a cerut nimeni analize de sange. Am completat niste formulare cu intrebari standard:fumat, baut, daca avem ceva deosebit.
In schimb am avut o aigurare pe viata germana si acolo altfel au stat lucrurile. A trebuit sa mergem la doctor pt un consult general si pt semnatura doctorului ca totul e OK. Dar asigurarea asta nu este legata de casa, e ceva benevol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sunt in aceeasi situatie.
asigurare de viata nu imi face nimeni.de sanatate,doar cand plec afara,ca se fac automat,alea de 30 de lei sau ceva de genul,in car enu t eintreaba nimeni nimic si e valabila doar in calatorie.am inteles ca nici de aia nu se mai poate,ca trebuie sa imi iau eurocardul.daca vreau asigurare de sanatate, nici vorba.nicaieri.
am intrebat si eu ce sa fac?
n-am primit decat un raspuns tembel:ca imi face, sa dau 20000 (douazeci de mii) de euro si sotul o poate incasa doar daca sunt ucisa sau mor intr-un accident si medicii nu intervin,ca sa nu existe suspiciunea vreunei reactii la administrarea medicamentelor.
e vb de ING,da!

Mergi la inceput