Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
vas spune:
ceau.
vai mai fetelor haideti sa va fac sa va simtiti super::::::
m/am uitat la poze si am ramas cu gura cascata cat de mult ati slabit....eu va stiam pe toate mai pufoase pentru ca va stiam gravidute, acum nu/mi venea sa cred ce slabe sunteti.....Bravo!!!!!!
Mamici model.......iar puiii nu mai sunt sunt toti niste frumosi!!!!!!
v/am pus si eu niste pozici cu noi!!!!!
va pup !
ailed_dota spune:
LA MULTI ANI DEEA!SA FII SANATOASA, FERICITA !
sot de Andreea!
fetele de la intalnire am vazut poze, sunteti superbe si copilasii la fel!
restul fetelor va puuup!
felicitas spune:
Andreea La multi ani fericiti !!! alaturi de familia ta frumoasa. Comoricile sa va aduca numai bucurii.Multa sanatate si iubire in familia voastra va doresc!
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
13 saptamani+
felicitas spune:
Daca puteti sa-mi dati careva parola de la picasa ca nu o mai am.
Vreau sa pun niste pozici cu mine si Miriam si vreau sa va admir si eu cum ati crescut. Si mai ales vreau sa vad si pozicile de ieri cu mamicile fotomodele, ca eu deocamdata is o fotopurcelusa ( dar macar am scuza ca sunt gravida ). Am cu zece kg in plus fata de cand am ramas gravida cu Miriam. Norocul meu ca nu sunt de firea mea prea complexata.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
13 saptamani+
ina.click spune:
La multi ani, Deea! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata!
Vreau si eu parola la picasa, sunt o repetenta recidivista....dar uite vreau sa ma revansez si eu cu poze :) Si vreau sa va mai vad si pe voi.
Spre rusinea mea, nu pot inca sa corelez chiar pe toata lumea cu nickul de pe forum.
Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB:
https://www.facebook.com/groups/397305800323707/
cami_antonia spune:
DEEA LA MULTI ANI! SA FII IUBITA SI SANATOASAAAAAAAAAA!
ADI, SOT DE MANDREEAC LA MULTI ANI SI TIE ALATURI DE SOTIA TA FRUMOASA SI DE BEBELUSUL GRASUN PE CARE-L ADORRR!
STRUMPH SI MADA tare mult as vrea sa ajung si eu in octombrie!
vom vedea da voi incepe sa batatoresc deja terenul :))))))
cami_antonia spune:
strumphule hai ca am vazut si poze cu sophia si cu tine ... in sfarsit
arati super bine .... de fata nu mai zic e minunata
vas ce frumoasa familie sunteti
ai copii mari
MaryM85 spune:
buna! Am vazut pozele superbi fluturasi si mamicile MADA da ce te plangi ca esti slaba mami! DORINA nu ti-am spus dar semeni foarte bine cu o prietena de-a mea care si ea e raraita doar ca ea are parul cret! Arati super! de iparpala e o graviduta frumoasa!Andreea eu stiu acum care e secretul tau de esti asa slaba, il cari toate ziua pe RARES in brate!
Deea99 spune:
Multumesc frumos http://www.youtube.com/watch?v=jHhPMuhLNRw
pentru cine mi-a urat LMA....si nu numai
va sper sa revin ,nu zic in forta, de saptamna viitoare..asta a fost un grea cu raceli&co
Andreea sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti multi multi ani !!!!!!!!!