Bebelusul nostru are nevoie de ajutorul vostru!
Buna!In familia mea s-a nascut un baietel cu probleme.Cand zic probleme,ma refer la faptul k la varsta de 9 luni nu isi tine gatuletul,nu urmareste cu privirea,are crize convulsive.A mers la multi medici si nu au putut sa ii puna un diagnostic exact pana de curand.Parintilor li s-a spus k are paralizie cerebrala,microcefalie si probleme de vedere.Va rog ajutati-ne.Orice informatie ne poate fi de folos.Multumesc si astept orice raspuns din partea voastra.
Raspunsuri
cellia78 spune:
Buna dimineata!
Nu stiu altceva decat sa va indrum catre un medic exceptional. Nu este neurolog, este pediatru, dar noua ne-a salvat fetita, acum 3 ani si jumatate. Pe dna dr o gasiti la Spitalul Grigore Alexandrescu, o cheama Carasava Laura.
Multa sanatate!
Deea_Darius spune:
Multumesc de raspuns cellia78.O sa mergem si acolo,o sa mergem unde va fi nevoie pt a`l face bine.Nu putem sa stam cu mainile in san vazand un sufletel suferind.E cea mai mare durere.Multa sanatate si voua si dak nu te deranjeaza,as vrea sa stiu ce probleme a avut fetita ta.
cellia78 spune:
Nu ai pentru ce, sincer!
Fetita mea acum e bine, multumim Domnului!
Probleme, ea a avut probleme, rezolvabile in timp, dar rezolvate; cronologic si in mare a fost cam asa ceva: prematur, stop cardio-respirator la nastere, meningita, palatoschizis posterior, talvalg bilateral, torticolis, apoi convulsii apneice pe fond de hipocalcemie neonatala severa, pneumonie, vene sparte si infectate de la branule, reflux gastro-esofagian. In timp, cu rabdare, cu nervi intinsi la maxim, cu lacrimi in barba si urlete in suflet, le-am rezolvat pe toate. Pacat ca a trebuit sa se chinuie ea, sa stie atatia medici si atatea asistente inca de la nastere!! Tare pacat! Acum e mare, cum spune ea, are 3 ani si in curand jumatate.
Pacat de orice sufletel care sufera!
Multa rabdare, sa va indrume Domnul catre medici competenti care sa va ajute bebele!
Multa sanatate!
histamina spune:
subscriu pt dr Carasava.
suplimentar incercati si la dr Catrinel Iliescu, la Obrejia,pt neurologie.
Mamecitta_C spune:
Dupa ce-l vede neurologul (la Obregia ar fi cel mai indicat) si d-na Robanescu, medic de recuperare tot la Obregia, mergeti la spitalul de pediatrie din Pitesti la kinetoterapeutul Gigi Marta. Poate chiar d-na Robanescu o sa va trimita la el. Este foarte bun si metoda lui da rezultate.
diannaalex spune:
Eu le recomand la Obregia pe dr Ioana Minciu sau dr Barca Diana doi medici exceptionali si doi oameni in adevaratul sens al cuvatului care pe noi ne ajuta foarte mult. Sanatate multa.
mami de maimutzica mica www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
Mamecitta_C spune:
Si noi tot la dr. Minciu mergem. Intr-adevar, mai rar asa medic-om. Si priceputa, si cu foarte mult bun-simt.