FIV in Ungaria 168
Raspunsuri - Pagina 6
5ab1na spune:
norma ce a trecut timpul!
esti aproape aproape! iti doresc intalnire frumoasa
olimp, uf. suna urat ce spui tu acolo. pana iti trece supararea, fii atenta cu ambele situatii. fibrom din nou? of, poate se intampla o minune.
olimp spune:
ana , sabina , norma
fibromul e unul nou nout care se pare ca creste ca Fat Frumos , sperante nu vreau sa-mi mai fac , dca va dorii sa vina bine daca nu ...nu am decat sa-mi accept situatia, sau poate poate dupa ani de chin se indura si sotul meu sa facem FIV...
azi dimineata ma fost sa fac un Beta si il repat marti , asa imi dau seama daca e viabil embrionul sau nu...mari sperante nu imi fac avand in vedere ca ca un lucru incept prost nu prea e cale de remediere...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
DaniellaSM spune:
Olimp, of !!!astept beta.
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
DaniellaSM spune:
Lara27, well well!! that's my name you're right !! Sa incep cu inceputul London fas..week a fost super,te rog sa nu fii geloasa ca isn't that easy and nice sunt multe draperii etc.... now you know why I am proper b..tch!Bags&shoes, da doamne !!!!!
yehe si cu Elton John , pai am facut invitatii dar nimeni nu a ridicat manuta sus! A fost super, de fapt Elton a cantat vineri pt ca era Peace one Day!!! dar eu de un sa stiu,, abia cind am vazut scena si ce era mentionat peste tot mi am zis .
Sa te uiti pe You Tube" Peace one day" 21 sept. a stat nea Elton peste 60 de min. , plus in deschidere a fost si Jude Law .
norma36 spune:
Da 5ab1na, a trecut f repede timpul, nici eu nu stiu cum; sunt pe ultima 100 de metri si sunt complesita de emotii.
Va doresc din tot sufletul tuturor de pe forumul asta sa vi se implineasca dorinta asta sa veniti cu un beta mare cat de curand; trebuie sa fiti increzatoarea in sansa voastra; e clar ca e greu, am trecut si eu prin nenumarate esecuri, m-au napadit si pe mine de-a lungul anilor intrebari de genul DE CE EU NU? , am luat si eu decizii de genul asta e ultimul FIV, am fost la pamant cu moralul dupa fiecare nereusita, am avut si momente in care am fost convinsa ca nu ni se va intampla sa avem copilasul nostru si totusi dupa multi multi ani de incercari Dumnezeu ne-a redat speranta si sper sa ne ajute in continuare si sa fie bebelusul nostru sanatos.
Fetelor va voi citi in continuare si va astept cu beta mare.
38+
eni0301 spune:
buna seara fetele
Olimp...nu te necaji...poate poate e ok...e prea devreme sa-ti faci griji,o prietena de a mea care e graviduta acum in 6 luni,la fel a patit..medicul zicea ca e extrauterina..ca nu se vede bine..etc...si iaca peste putin timp o sa aiba un baietel frumos.
eu sint in plin tratament..nici mie nu-mi vine sa cred,asa de repede se intampla totul...se pare ca oule mele cresc mai repede ca data trecuta...sper sa fie totul in regula,sunt patru in partea stanga si 2 in partea dreapta...deja miercuri e punctia,am inceput marti injectiile
saptamana trecuta am lucrat de noapte...de la lucru mergeam direct la szeged...de dormit nu prea apucam..ieri eram lesinata de oboseala cand am ajuns acasa directia patam dormit 16 ore fara intrerupere
eni0301 spune:
Norma...iti doresc nastere usoara ,si bebe sanatos,sa va aduca numai bucurii in viata
floryma spune:
fete dragi,
norma...nastere usoara sa fiti sanatosi...
mona...cu pasi mici spre reusita finala, numai bine iti doresc...
eni...da stiu ca te misti f repede, imi place hotararea si determinarea ta, asteptam vestile cele mai bune...
olimp...am citit si m-am bucurat apoi mi-a mai disparut din bucurie, am zis eu ca o sa fie un concediu placut...eu am speranta cea mai mare ca o sa fie bine...asteptam sa ne anunti vesti bune si f bune....
lara...numai bine si pumnii stransi si de aici sa iasa asa cum iti doresti cel mai tare...
imi...mult a fost putin a mai ramas....
sa auzim numai vesti bune... pe toate.
PS. Sabina bine ai revenit...
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
DaniellaSM spune:
Lara27, ai un PM de la moa!
DaniellaSM spune:
Buna dimi la totate fetele
Norma, sa ti dea Domnul o nastere usoara, o meriti din plin !
Vineri seara stand la un Pub pana sa intram la Elton un coleg de al meu mi a ghicit in palma , si cica o sa am 2 copii, 10 minute l am luat in suturi sa mi spuna si cand?? mi a spus ca va fii curand eh asteptam !!(sper ca mi a tras teapa era totusi mana stanga )dar ma binedispus desi am fost singura care am baut apa.
Enimai ai un pic si gata , fiind asa busy cu munca nici nu ai timp sa te gandesti la tratament, dar imi place ca esti super pozitiva!!
Olimp am fost scurta aseara , eu vreau sa cred ca nu s-a vazut totul si ca o sa fie un semn bun , please!!!
Imi , te vad mai incet cu munca !!
Si la toate sa avem o saptamana usoara!