FIV in Ungaria 168

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor !

lara , eni super !!!
sa fie cu noroc si bebei sanatosi !

imi
eu sunt prin zona va citesc , dar noutati nu am , trebuie sa merg sa-mi fac si eu homocisteina, anticoagulantul lupic , proteina C si S dar nu am ajuns inca....
mai trebuie sa trec pe la un eco sa vedem ca s-a curatat uterul bine dupa sarcina pierduta.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Mergi la inceput

floryma
......

imi pare rau sincer....

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Floryma...chiar nu vroiam sa aud asa ceva...sincer nuuuuuuuuuNici nu stiu ce pot sa-ti spun,decat ca sunt cu sufletul alaturi de tine si te imbratisez puternic

Olimp
...ma bucur macar ca ne citesti...si nu ne lasi de manutze...suntem o echipa,avem nevoie una de cealalta,la bine si la rau...nu?

Eu am avut o zi tare naspa...sper ca cea de maine sa fie mai frumoasa!

Noapte buna.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

fete dragi/tannoo...va tare multumesc pentru sustinere, stiu ca intelegeti cel mai bine prin ce trec...eu in adancul sufletului stiam ca ceva nu este ok...pentru ca nu simteam nimic deosebit, desi m-am pastrat optimista, realitatea parca striga altceva.

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta 2012_nereusit

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

imi stai linistita ca nu scapati de mine asa de usor ....

fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

Flory....imi pare nespus de rau stiu ca cuvintele sunt de prisos,inteleg perfect cea ce simti
azi am fost la hematolog mi-a marit doza de clexane..la 0,6 a zis ca am mult peste 50 de kg
va pup pe toate,o seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EMILIA39 spune:

Buna fetelor!sunt noua pe aici.Vreau sa fac si eu fiv in Unagaria cu domunul doctor Zadori.Stiti cumva mailul dansului sa pot comunica cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

buna fete
nu am mai intrat zilele astea k am fost plecati in week,,apoi si ceva problema cu netul...
Lara felicitari mami!!!! sa fie totul bine pana la termen si sa aveti pui sanatos/si! asta conteaza cel mai mult...
A venit si randul tau sincer am presimtit ceva de bine in dreptul tau,,,chiar eram in ro in vacanta si ma tot gandeam daca ai fost dupa ungurasi,,,si voila a venit si beta ala grasan!

Flory imi pare tare rauuu....

Eni aveti grija de voi.

gagici mai am o intrebare, aveti cumva si mailul dr Uscatescu? please
imi merge tare rau netul si nu pot sa caut din urma...
mai astept rez la homocisteina, in rest toate bune cik si caryotip ok.
Ce spuneti de Fact XIII si PAI poz? trebuie clexane, nu?
eu banuiesc ca da, ptr ca deja am luat aspirina si se pare k nu a fost suficient..

va pup pe toate si mult succes tuturor
ahh Corinuk felicitari ptr bebe David!sorry dar in vacanta nu m-am lipit deloc de net..

LE; Emilia bine ai venit.. citeste pe prima pagina si gasesti toate info..mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Olimp, ai pierdut o sarcina in sept... acum am vazut,,imi pare tare rau
ai avut tratam cu anticoagulant? vad k avem cam aceleasi mutatii..

fete, o sa revin cu o lista de preturi analize de la buda, poate intereseaza pe cineva,,,noi am facut recent in septembrie.

Lara, esti pe clexane?ce doza? ptr ce mutatii? mercic

Mergi la inceput

jaguar
urma sa trec pe clexane dar nu a mai fost cazul , iau in continuare aspenter , feemibion si acid folic.

Mergi la inceput