FIV in Ungaria 168

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Salutari!
Multumesc tuturor pentru info!
Raissa - Sigur ca vreau si detalii. Iti trimit imediat un PM! Tu ce mai faci? Esti bine?
Un sfarsit de saptamana cat mai placut tuturor!!!

Mergi la inceput

Raissa - Te rog trimite-mi tu PM ul mai intai. Eu nu am reusit sa-ti trimit nimic. Imi apare mesaj: Acest utilizator nu exista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

mona ai PM.

Mergi la inceput

Salutari!
Eu ma duc sa ajut la cules de struguri.
Raissa- Ai PM.
O zi cat mai frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor

asa sunt de rai unii oameni , sunt sfasiata de durere , ma sint anesteziata , azi pe la ora 18 30 un dobitoc caci nu stiu cum sa il numesc altfel a trecut cu masina pesta lupoaica mea , Sara un exemplar minunat , inteligent , afectuos o dulceata ....as putea continua la nesfarsit , si parca nu ar fi fost de ajuns de ciuda ca a lovit cu masina si ca poate i s-a intamplat ceva cu ea a dat cu spatele si a mai trecut o data peste ea

i-a rupt coloana in doua , am fugit cu ea la medic , a tranchilizat-o sa nu sufere noaptea asta , maine la 10 ii face radiografie dar nu cred ca mai are vreo sansa , e paralizata . Se pare ca singura solutie e eutanasierea . Doamne cum se uita in ochii mei .....

maine merge tatal meu la clinica eu sunt la servici , cred ca nu am sa o mai vad niciodata.....

mi-am certur scuze de la ea , de la Sara sa ma ierte daca va trebui sa decid sa o eutanasiem ...
stau si ma gandesc cu ce drept pot eu sa decid vaiata Sarei, sa decid eu daca sa mai traiasca sau nu...e pacat sa omori , nu stiu cum sa interpretez , nici nu vreau sa se chinuie...

scuze daca am scris cu greseli nu vad de lacrimi ....

la toate

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Olimp, am citit intamplator postarea ta despre Sara si am zis ca trebuie sa iti scriu...Important e sa nu sufere si sa aiba o viata buna si de acum incolo! Intotdeauna, cei care raman sufera, cei care pleaca devin liberi...intelegi unde bat, e valabil mereu in viata.
E groaznic ce a facut acel om si vreau sa cred ca isi va primi rasplata...
Iti spun ca important e ce i-ai oferit pana acum, viata buna pe care i-ai oferit-o, bucuria traita impreuna. Daca va trebui sa decizi eutanasia, vei stii ca a fost cea mai buna decizie pentru EA, chiar daca, poate nu si pentru tine.
Vezi ce spune medicul, pot fi sanse de recuperare, am vazut catei cu carucior atasat labutelor din spate, chiar exista posibilitatea.
Depinde mult de ce zona este afectata.

Ma rog sa fie bine!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

fete dragi,

Olimp..., da este f greu....insa mesajul lui MeAlex il impartasesc din suflet...
Eni...cum e???
IMI...ce este cu tine? Sper ca esti bine, da? Ai dat startul la FIV de toamna???

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Pusi la toata lumea

Sunt OK Flory, multumesc de intrebare. Inca nu am dat startul...sunt in asteptare!
Vineri merg la Cluj sa-mi fac homocisteina si sa mai vb inca o data cu dr Avram de clexane...daca sa-l fac sau nu
Tot vineri cred ca-mi voi face analizele ptr anestezie...si cam atat pe moment...astept e-mailul la sf lunii...
In afara de asta ma pregatesc de nasit...vom fi ptr a doua oara nasi de cununie...pe data de 20 octombrie va fi civila, apoi la anul nunta.
Cam atat ar fi despre mine...Tu cum te simti? Doi embrioni ai la purtator? Cand faci testul? Ai congelat ceva?
Poti sa-mi spui la cat te-a ajuns acest FIV? Dar cazarea la Helios?

O zi frumoasa va doresc...la noi a venit toamna cu vant,ploi si nori negrii!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Imi...ma bucur ca sunteti bine...

Pai noi am cam trebuii sa testem saptamana viitoare exact in ziua in care ar trebuii sa imi apara zana...asa ca o sa fie clar alba sau neagra... si am si la frigi 3, caci in ziua et mai se dez un embri, dar f slab asa ca i-am pus pe cei mai puternici in tabara de iarna
Cazarea pe mine m-a dus la 450 euro=10 nopti cu mic dejun inclus, insa am prins 2 perioade in septemb aveau un pret mai marisor si in oct altul...de la 1.10 era parca 34 euro camera dubla ...le poti solicita o oferta daca stai mai multe nopti poate obtii o reducere ceva.

FIV=1.900 euro, medicamente = 650 euro (inclusiv clexane si vitamine), in rest depinde de fiecare cum se te draia o pauzasti...noi am folosit doar in we masina (sa nu platim parcari) am folosit mijlocul de transport in comun care este f bine pus la punct si am preferat sa folosim banutzi ptr ceva suveniruri sau plimbari turistice, cat de mancarica am luat bine micul dejun si nu la prima ora a diminetii si undeva spre seara ceva usor...gasesti langa helios un magazinas care au preturi ok si un restaurant la fel.

Daca mai ai si alte necunoscute...oricand cu placere....

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta 2012_in asteptare

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Mersi frumos,esti o dulce
FIV cu ICSI sau simplu?

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput