FIV in Ungaria 168
Raspunsuri - Pagina 11
DaniellaSM spune:
am sa
pt tine Eni, sa mearga totul bine maine!
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
mona19 spune:
ImiMS, Eni0301, DaniellaSM - Multumesc de urarile frumoase ce ni le-ati adresat. Fie ca DD sa ne-mbucure pe toate cu prunci sanatosi si sa ajungem fiecare la timpul sau, 50 de ani de casnicie.
Azi nu stiu daca vom reusi sa sarbatorim. E toata ziua de servici plus ca mai trebuie sa mearga intr-un sat apropiat dupa ceva carnita proaspata de vitel, pe care am comandat-o. Depinde la ce ora va aparea acasuca. Io oricum pregatesc un meniu de cina. Mi-ar place sa ajung la concertele de asta seara, dar daca n-o sa putem ajunge, asta e viata.
Floryma - Mult succes la punctie!!! E vreme frumoasa la Budapesta? 
Eni0301 - Sa-nteleg ca maine e ziua cea mare? Tin pumnii pentru voi sa fie bine! 
Daniella SM - Tropotite si-nvartite din plin? Apoi, sa fie fain si sa-ti reziste piciorusele, ca de pantofi nu mai zic nimic. Da. E fain sa-mbatranesti impreuna. Cu necazuri. Cu bucurii. Viata nu e numai roz.
Va
si un sfarsit de saptamana cat mai placut!!!
olimp spune:
buna seara fetelor 

mona felicitari si la cat mai multe aniversari ! si noi sambata viitoare serbam 5 anisori ! multa sanatate si multi ani fericiti impreuna ! 
eni iti tin pumnii sa fie bine sa se lipeasca si sa cresteti mari si sanatosi 

floryma bafta la punctie
, ma gandesc sa la voi si va tin pumnii 
daniella, imi 

eu sunt bine , si fizic si psihic , viata merge inainte , mi-a venit ciclul si-a dat drumul natural , am sacpat cat mai elegant posibil fara chiuretaj si fara medicamente , azi am fost la eco si nu imi venise inca , cand a scos ecograful din mine
sangeram
, asa ca sunt bine.
fetelor va pup si va urez un We minunat , mi-a dat sa fac anticoagulantul lupic , proteina S si C .

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
eni0301 spune:
Daniela..no problem
...si Budapesta e frumoasa,m-am plimbat mult pe malul Dunarii noapte,pana anul trecut locuiau acolo cumnatii mei,am fost de multe ori in Budapesta,acum ei au un baietel de 2 saptamani,primul nostru nepotel,chiar azi ne-au rugat sa-i fim nasi,m-am bucurat tare mult asa ca pe 28 octombrie il botezam pe nepotelul nostru Tamas si pe 17 noiembrie il botezam pe bebele prietenei mele Erik...asa ca o sa ne chefuimsi-n octombrie si-n noiembrie
floryma spune:
Hello fete dragi,
Eni....hai nu ne mai tine pe jar, esti la purtator k 2 sau 3 bb?! Eu anul trecut am cunoscut o fata draga mie caruia i-a ramas un embrion care a fost si congelat, acum nu mai stiu cum sta treaba pe acolo.
Mona...la multi ani impreuna atat tie cat si parintilor.
Olimp...tot raul spre bine(dk pot zice asa) o sa ne anunti in curand k ai ramas din nou gravida si sacina sa evolueze bine pana la capat k bb sanatos.
Imi, Dani...va pupicesc.
Va pupicesc de fapt pe toate.
We placut.
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
olimp spune:
floryma
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
pety1981 spune:
ziua buna fete dragi!o toamna frumoasa sa aveti si plina de bucurii!
eni...Doamne ajuta, sa ai bebei sanatosi si frumosi...sunt sigura ca o sa ii porti cu tine 9 luni de acum inainte.
olimp ,esti o fata curajoasa si o sa reusesti in cele din urma 

mona,daniela floryma,imy si toate celelalte fete va rog sa primiti cate o floare de toamna

eu maine fac laparoscopia si sper sa vin cu vesti bune.
zile frumoase de toamna 

sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna
mutantica
eni0301 spune:
Buna ziua fetelor
Floryna..da sunt purtatoare de 2 bebei
stau cumintica mai mult in pat,ma doare un pik burtika cam de la punctie,dar sper sa treaca pana la test,am emotii
,succes si tie miercuri,sa fie bine tomp de 9 luni.
Numai bine tuturor va doresc si sa aveti cat mai repede bebei in burtici

floryma spune:
fete dragi!
Pety...hai...bine ai revenit printre noi...pumnii stransi sa iasa laparo bine...si care sunt noile planuri...![]()
Eni...
pai sa fie de bine...sa auzim de burtica mult timp de acum incolo...pe cand beta? au ramas doar cei 2 care sunt la purtator? si ti s-a recomandat sa stai la pat, cat? hei da mai mai multe detalii...![]()
dragelor 

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
eni0301 spune:
Au ramas 3 embrioni,dar unul din ei incepuse sa ramana in urma,pe acela nu l-au mai pus,ceilalti doi au fost de f buna calitate,testul ar trebui sa-l fac pe data de 13,sambata,dar eu sunt hotarata sa-l fac pe 11joia...se va vedea si atunci daca e pozitiv sau negativ,vorbesc de betaHCG,ca testul cumparat din farmacie data trecuta nu mi sa pozitivat nici in ziua a 15-a.
Mi-au zis sa fac cea ce-mi face placere fara efort fizic,nu trebuie sa stau non stop in pat,dar eu cam suflu si in iaurt,mai mult intinsa stau macar primele 7 ziel ,dupa aceea vad.am inceput si clexane...apropo o intrebare...si voua vi sa invinetit burta unde ati dat injectiile(la mine a doua zi dupa injectie ramane vanat locul acului
)