Volei feminin
Fii-mea ar vrea sa practice volei si nu stiu ce la ce cluburi se pot face inscrieri.
Aveti cunostinte , copii ce practica sportul acesta ?
Ce implica ca timp , cantonamente ...
Are 12 ani si 1,62 cm .
Raspunsuri
Laura25 spune:
In Piatra de exemplu se face la Liceul sportiv (nu trebuie sa fii elev al liceului, se organizeaza echipe si cu copii din afara).
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
P&ANA spune:
Da , am gasit pe net o singura scoala organizeaza sportul asta in Bucuresti si e departe de mine (:
Am scris e-mail la voleiromania , poate imi raspund.
Ar mai fi clubul Steaua , dar devine prea serioasa treaba si n-avem timpul necesar pentru cantonamente &co..
Cand eram eu eleva , stiu sigur ca una din doua scoli organizau antrenamente la diferite sporturi , asa ,la mod de amator .
Merci , Laura
Rufus spune:
Din cate stiu eu, poti intreba la Palatul copiilor. La un moment dat (2-3 ani in urma) aveau si sectie de volei.
Daca agreezi ideea, poate mergi sa vezi, inscrierile au inceput pe-acolo...
Rufus, Tora si iadele
P&ANA spune:
Da , e geniala varianta cu Palatul . Rufus , mulumesc !
Nu cred ca pun mare accent pe performanta si ne facem si moftu'
Ca asa cum se intampla de obicei , cand dam de greu , renuntam .
E trist , dar nu mai avem infrastructura pentru sport la nivel scolar , de niciun fel.
Asta-i concluzia la care am ajuns intr-o juma'de zi .
liviu_01 spune:
Buna P&ANA
Si eu sunt interesat de acelasi sport pentru fiica mea. Spune-mi te rog daca ai mai gasit si alte variante. La palatul Copiilor nu se organizeaza volei in schimb am gasit ceva in zona Titan . As vrea insa si alte variante posibile avand in vedere ca Titan este destul de departe pentru mine...
Multumesc!
P&ANA spune:
Liviu , am primit raspuns de la federatia de volei (...voleiromania.)
precum ca sunt multe locatii in Bucuresti , unde poate practica volei , dar au uitat sa ataseze lista . Nu am mai insistat , datorita si faptului ca , la scoala , fac o ora/sapt volei.
Pe noi nu ne interesa , oricum la modul performant , datorita lipsei timpului , ca sta la scoala de la 8 la 17.30. Cand sa mai mearga la antrenamente ?
Acum , in Bucuresti , o scoala din Pajura -1 Mai , mai exact clubul sportiv scolar nr.1 si clubul copiilor si elevilor nr.3 (Militari ?!)
se poate practica volei. Ambele departe de noi , avand in vedere traficul :(