Testul Papanicolau - este gratuit sau nu?

Testul Papanicolau - este gratuit sau nu? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

In iunie, publicam pe DC acest articol:www.desprecopii.com/info-id-7994.htm" target="_blank"> Teste Papanicolau gratuite pentru toate femeile in care scrie, conform stirilor de atunci, publicate de ziarele nationale:

De la 1 iunie 2012, toate femeile din Romania vor putea face gratuit testul Babes-Papanicolau, care le va ajuta sa previna si sa trateze din timp cancerul de col uterin. Aceasta boala ucide zilnic sase femei, in Romania.

Azi am remarcat un comentariu la acel articol
Este 13 septembrie 2012 si testul Papanicolau nu este gratuit.

si as vrea sa va intreb cum stau lucrurile cu acest test - este sau nu gratuit - si daca nu, de ce se intarzie asa de mult, dupa ce s-a anuntat ca va fi gratuit de la 1 iunie ???

Care este deci realitatea ??

multumesc,

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Zilele trecute anuntau pe Europa FM ca este gratuit in anumite judete din tara, 10 parca. Se completeaza un formular la medicul de familie si apoi se face programare la centrele de recoltare.

La Institutul Oncologic din Cluj se recolteaza gratuit testul.

Se misca lucrurile incet dar se misca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da este gratuit. Fiecare medic de familie este inregistrat intr-un anumit sistem(centru) si elibereaza bilet de trimitere pentru persoana solicitanta si aflata in evidenta ei, catre centrul medical care face acest test si la care medicul de femilie este inregistrat.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

este gratuit doar in cadrul programului national. adica pe calea medic de familie ce trebuie sa participe la program - trimitere la un anumit centru, testare.
daca se face direct la ginecologul tau nu-i gratuit.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

doar la anumiti medici care sunt inscrisi in acel program.eu l-am facut pe bani la Municipal acum.

Mergi la inceput