ENEL...abuz?
sper sa fiu in stare sa explic problema pe care o avem aici in navodari...nu ma pricep la termenii lor si nu m-am ocupat de asta direct ca sa stiu toti pasii, dar am sa incerc...
pe scurt, anul trecut am cumparat o casa la rosu si am depus toate actele ptr o autorizatie tip "santier" valabil 2 ani. ne-au pierdut dosarul, asa ca l-am facut din nou anul asta. asteptam avizul permanent care nu mai vine... ce m--a determinat sa scriu este ca bona noastra e in aceeasi situatie, a platit si facturi de curent timp de 2 ani si acum le-a taiat curentul la toata strada (o alee secundara cu vreo 8-10 case). am inteles ca e posibil sa ne taie si noua. cine e de vina ca ei nu elibereaza avize la timp? este legal sa faca asa ceva? cui sa ne adresam ca sa nu ramanem in prag de iarna, cu 2 copii mici, fara curent? cel mai tare ma enerveaza ca ceilalti cu problema asta accepta impasibili situatia. e veche problema si am inteles ca are ceva legaturi cu conflictul intre enel si primarie. vreau sa fac ceva tam-tam si nu stiu cui sa ma adresez... soacra-mea, mai veche in oras ca noi care cunoste dedesubturile de pe-aici zice " las ' ca daca va taie crt, ma suni pe mine si chem eu pe cineva sa va lege la loc." pai nu asta vreau!!! am urmat pasii legali, vreau sa fiu in legalitate, nu pe langa ca sa repar abuzurile lor. vreau doar nenorocitul ala de aviz - o simpla hartie, banuiesc- si sa-mi trimita facturi pe care sa le platesc. gresesc cu ceva???
m-as adresa unei televiziuni, i-as da in judecata, desi ma gandesc ca nu inventez eu acum apa calda si probabil e cunoscuta problema si din oarece motive tolerata si trecuta sub tacere. aveti vreo idee cui sa ma adresez? uoffff, Romania mea...
Raspunsuri
ch_dana spune:
Du-te la o casierie Enel si intreaba o casiera "amabila" daca nu-ti poate recomanda o firma care face bransamente Enel si care sa se ocupe de hartogaraie, singura nu ai nici o sansa.
Aici in Bucuresti, am patit la fel : am avut aviz tehnic de racordare pentru organizarea de santier. Toate bine si frumoase, dar avizul definitiv de racordare (nu faceau nimic, schimbau doar contorul) a fost un cosmar. Noua ne-au cerut si procesul verbal de receptie finala a casei (Bucuresti, sector 2), altfel era sa ne taie si noua curentul. De fapt ala a durat enorm de mult de obtinut (nu mai intru in detalii de ce), dupa aia cu Enel-ul a fost usor, doar ca noi am avut un nene cu firma (evident, nenea asta era fost lucrator IDEB, ii stia pe toti) care a plimbat hartiile pe la cine trebuia.
Nu astepta, du-te si cauta-ti o "intrare", altfel va lasa fara curent, sunt idioti...
ANDRUSHKA spune:
merci, Dana. in definnitiv, ce le trebuie ani de zile sa elibereze o hartzoaga? ce naiba fac, sapaturi, autostrazi, marele zid chinezesc??? exista calculatoare acum, cica, bagam niste date pe-o parte si scoatem imprimat pe alta... sunt eu naiva?
... si chiar nu-i putem da in gat pe undeva sa-si schimbe practicile de lucru? chiar trebuie sa le facem jocul? recunosc ca atunci cand am postat primul mesaj ma uitam la un documentar despre americani si "boala" lor de a da in judecata. ma si vedeam peste ani huzurind pe banii enelului:)))
ps: e prima data cand mi se muta un subiect la generale:))))))
ch_dana spune:
Eu m-am lasat de sporturi d-astea...sunt stat in stat furnizorii de utilitati. Pana si nenea asta de s-a ocupat de hartoage era siderat de cate scari a urcat/coborat, la cate usi a batut...
Ai si gaze ? Daca da, sa vezi ce nostim e sa consumi gaze, dar sa nu primesti factura, pe motiv ca "nu figurezi in sistem" (cretinul care a venit sa instaleze contorul n-a mai dat si la sediu situatia cu instalarile), dupa X! telefoane sa te bage in fine in sistem, iar factura sa vina din urma...
Bafta ! Si nervi de fier !
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANDRUSHKA [quote] ... sunt eu naiva? ... ***************** I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them! |
Nu esti naiva, esti... confuza! Inca nu ai realizat ca traiesti in Romania!
ANDRUSHKA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Victoria_mami
Nu esti naiva, esti... confuza! Inca nu ai realizat ca traiesti in Romania! Hai, mahh..zi-mi idealista Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia! VICTORIA |
Victoria_mami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ANDRUSHKA
***************** I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them! |
Ma bucur ca macar tu ai inteles gluma. Idealisto!
Laura25 spune:
Reclamatie la OPC ai facut? Eu as incepe cu reclamatii scrise (si cerut nr de inregistrare) la Enel, urmat de reclamatii la OPC.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ANDRUSHKA spune:
nu m-am gandit la opc... ma gandeam direct la tribunalul de la haga
oricum, chestia asta cu stat-in stat ma innebuneste!!