Vouchere rabla remat
Buna ziua,
Parintii mei doresc sa achizitioneze o masina prin programul "rabla".
In urma cu 2 ani cand am cumparat o masina trebuia un singur voucher, acum insa dealerul le-a spus ca este nevoie de 3 bucati ca sa se aplice reducerea.
Eu nu cred ca cineva are personal 3 vauchere(asa ca trebuie sa le cumpere de la diverse persoane in care cine stie daca sa ai incredere sau nu) ...dealerul le-a zis ca le ofera el vouchere dar la un pret ce mi se pare enorm.
Voi ce stiti? cam care este pretul unui voucher?
Ma gandeam ca totusi sa le achizitioneze de la oameni care au o "rabla" si nu doresc/nu au bani sa cumpere una noua si pierd oricum tichetul...dar unde sa-i gaseasca
Si inca o intrebare, am tot citit pe net ca se poate sa scada pretul spre sfarsitul programului(care inteleg ca este candva prin noiembrie)...pe de alta parte daca se scumpesc tocmai ca se apropie sf.programului...ce stiti despre asta? cum a fost in alti ani?
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri
Raspunsuri
Rufus spune:
In primul rand eu stiam ca programul rabla s-a sistat. Dar, din moment ce tu spui altceva, se poate sa ma insel.
Apoi, vaucere se gasesc "la negru" la 1000-1500 lei; nu stiu ce inseamna persoane de incredere, adica cu ce te-ar putea pacali. In ziare sunt destule oferte. N-ai de facut decat sa le achiti dupa ce dealerul le vede si spune ca-s valabile.
In sfarsit, aud de o oferta de la Dacia care n-are nevoie de vaucere, ci doar de bonul de la casare (asta s-a potrivit cu ce stiam eu ca programul nu mai este de actualitate). Adica, program-neprogram, daca casezi masina veche, iti scad aia 3000 lei. Sigur, daca vrei Dacie.
Mi-e teama ca nu te-am lamurit...
Rufus, Tora si iadele
ingridnen spune:
eu am luat anul trecut masina noua de la dealer si cele 3 vouchere le-am luat tot de la acelasi dealer. Parca am platit vreo 1600 lei bucata, nu mai stiu exact....
Ma uit acasa si iti spun
Ingrid si Cristi 9 ani
monica-elizabet spune:
Azi am dat la telefoane (la cei ce au anunturi pe net) de am zapacit...
cel mai putin am gasit cu 2300 lei o bucata insa ba le-au dat, ba i-a oferit X mai mult(asta dupa ce imi promisese ca mi le dau mie la pretul scris in anunt), ba cand au auzit ca sa vina sa le verificam la dealer au zis pas(deci sigur era un tzepar)
Dealerul A d r a s mi-a spus ca mi le da la 2500 bucata...dar cred ca pana la urma le iau de la ei sa scap de stres.
Chiar si la banii astia tot am ceva de castigat fiindca dealerul imi scade 3x3800...dar bineinteles cu cat iei mai ieftin voucherul cu atat iesi mai avantajos
Rufus, s-a sistat programul in sensul ca daca acum te-ai duce cu o masina rabla la remat nu ti-ar mai da voucher pe ea...
iti spun ca asteapta sa suplimenteze...sa mai vii peste nu stiu cat timp...
dar daca ai deja voucherul il poti valorifica alaturi de alte 2 la orice dealer(Am vazut ca majoritatea au oferta asta cu 3 vouchere)
Ref Oferta Dacia de care spui...o stiu, dealerul amintit mai sus mi-a spus ca daca am doar un voucher(sau dovada casarii) imi scade 2000 din pret...ceea ce nu e avantajos ca uite...eu nu gasesc nici la 2300 bucata
Si ref persoana serioasa ma gandeam ca poate gasesc un vecin, o cunostinta a unei cunostinte , etc...pe care il cunoaste o terta persoana...dar acum m-am convins ca poate fi orice persoana atata timp cat inainte sa cumperi voucherul il duci pe vanzator la dealer sa iti spuna ca voucherul e autentic.
Ingrid...wow ce pret fain ati prins ...oricum am inteles ca anul trecut au fost mai multe vouchere pe piata si de aceea pretul a fost mai ok
o seara buna si multumesc
adita spune:
Anul trecut au scazut cand se apropia programul de incheiere, dar cine stie cum o sa fie acum daca sunt putine vouchere. Ajunsesera anul trecut la 6-700
monica-elizabet spune:
adita he heeee....ce bine ar fi sa fie asa putin
asa mi-a zis si mie dealerul ca s-ar putea sa scada spre sf programului...dar e ca la loto...cum mi-o fi norocul
joxy spune:
Buna ziua,
Am luat anul trecut, in septembrie, de la dealer Renault 1400/buc. (Meridian).
ingridnen spune:
asa de mult costa acum un voucher, incredibil !
Eu intr-adevar le-am luat exact acum un an cu 1600 lei/bucata de la dealer Renault. Total 4800 lei.
Succes !
Ingrid si Cristi 9 ani
monica-elizabet spune:
Rezolvat azi problema , am luat de la cineva de pe net, verificat la dealer...2200 buc.
Multumesc tuturor pentru ajutor
Daca nu mai este de interes rog moderatorii sa inchida subiectul